Εργαστείτε στο ΕΛΜΕΠΑ για ένα χρόνο – Τα απαραίτητα προσόντα και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) ανακοινώνει πως  προτίθεται να συνάψει μία σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Boosting Circular Systemic Solutions through Virtual Regional Circular Economy Spaces – CSSBoost.

Ο νέος συνεργάτης, απόφοιτος θετικών επιστημών, θα εργαστεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στο Ηράκλειο Κρήτης, από την υπογραφή της σύμβασης έως και 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης, το αργότερο μέχρι τη λήξη του έργου (έως 6,53 ανθρωπομήνες), με αμοιβή έως 16.800 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων, κρατήσεων, εισφορών, Φ.Π.Α. κλπ.).

Απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως:

  • Πτυχίο Θετικών Επιστημών
  • Πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Αποδεδειγμένη ερευνητική προϋπηρεσία σε ερευνητικά ανταγωνιστικά και αναπτυξιακά έργα σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών για την ασφάλεια της διαχείρισης συστημάτων δεδομένων, θα συνεκτιμηθεί.

Πού θα στείλετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την πρότασή τους ηλεκτρονικά στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: https://elke.hmu.gr/Aithseis/13079_03102024.aspx, με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet) που διαθέτουν οι υποψήφιοι για την είσοδό τους σε αυτή προκειμένου να γίνεται ταυτοποίηση των υποψηφίων.

Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, ορίζεται το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, και ώρα 14:00 μ.μ..

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιδότηση 10.000 ευρώ και στεγαστικά δάνεια. Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν το επίδομα παιδιού. Προσλήψεις σε ΔΕΗ, Δημοτική Αστυνομία, ΣΤΑΣΥ – ΟΣΥ, Δημοτικά Βρεφοκομεία, ΟΦΥΠΕΚΑ