Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Κέρκυρας

Η ΕΦΑ Κέρκυρας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στα πλαίσια της πράξης με κωδικό 2022ΝΑ51400041 5150324 «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες» (2014ΣΕ51400006) (π.κ. 1960ΣΕ01400000) των έργων της ΣΑΝΑ 514-ΠΔΕ 2024.

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Σάμου και Ικαρίας

Η ΕΦΑ Σάμου και Ικαρίας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1: «Διαμόρφωση-Ανάδειξη του Παλαιοχριστιανικού Κοιμητηρίου στη θέση “Γλυφάδα” Πυθαγορείου Σάμου», του ενταγμένου Έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με τίτλο «SUB. 1.14-Διαμόρφωση-Ανάδειξη του Παλαιοχριστιανικού Κοιμητηρίου στη θέση “Γλυφάδα” Πυθαγορείου Σάμου» και κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164855.

Προσλήψεις στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής (προκήρυξη)

Η ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας.

ΑΣΕΠ: Aιτήσεις για 396 προσλήψεις στο υπ. Πολιτισμού

Ξεκινούν από σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις συμμετοχής για την πρόσληψη 396 ατόμων με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ, διάρκειας 5 μηνών στο υπουργείο Πολιτισμού.

Προσλήψεις 23 ατόμων στο ΚΕΘΕΑ (προκήρυξη)

Το ΚΕΘΕΑ ανακοίνωσε 23 νέες προσλήψεις προσωπικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Eιδικότητες: ΠΕ Παιδοψυχίατρος , ΠΕ Ψυχολόγων, ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών , ΠΕ Κοινωνιολόγων, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού , ΔΕ Ειδικών Θεραπευτών, ΠΕ Ψυχίατρος – Θεσσαλονίκη, ΠΕ Ψυχολόγων – Θεσσαλονίκη, ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΠΕ Κοινωνιολόγων, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΔΕ Ειδικών Θεραπευτών.

ΔΕΔΔΗΕ: Ανακοίνωσε 152 μόνιμες προσλήψεις (προκηρύξεις)

Σε 152 μόνιμες προσλήψεις σε 49 περιοχές προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ. Μέσω των διαγωνισμών 1/2024 και 2/2024 του ΔΕΔΔΗΕ προκύπτει ότι θα προσληφθεί μόνιμο προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Προσλήψεις 16 ατόμων στον ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά γνωστοποιεί την πρόσληψη 16 ατόμων για την κάλυψη αναγκών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 65 ατόμων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα πέντε (65) ατόμων για την κάλυψη αναγκών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 40 ατόμων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του.

Προσλήψεις 18 προϊσταμένων στο ΚΑΠΕ (προκήρυξη)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΕ προκηρύσσει τις θέσεις των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων. H εκδήλωση ενδιαφέροντος των υποψηφίων για τις προκηρυσσόμενες θέσεις γίνεται με αίτησή τους που κατατίθεται μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα σε κλειστό φάκελο στη Νομική Υπηρεσία του ΚΑΠΕ έως την 30η.09.2024 και ώρα 12:00.

Προσλήψεις στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης Ν.Π.Δ.Δ. εποπτευόμενο από το ΥΠΠΟ, κατόπιν απόφασης του ΔΣ στην συνεδρίαση 27 / 17-9-24 σύμφωνα με την ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./ 73/14180/11-9- 2024 εγκριτική απόφαση Π.Υ.Σ. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ 7 θέσεις ωρομίσθιων καθηγητών, για την κάλυψη των υπηρεσιακών του αναγκών, ως καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό, σύμφωνα με τον προγραμματισμό προσλήψεων. Η κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας των θέσεων θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 15 ατόμων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα πέντε (15) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 20 ατόμων στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου, που εδρεύει στο Δήμο Μουζακίου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

ΑΣΕΠ: Aιτήσεις για 136 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης (Ν.Π.Δ.Δ.), με έδρα στην Αθήνα (Διον. Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 11742), ανακοινώνει την πρόσληψη ενενήντα πέντε (95) ατόμων κλάδου ΔΕ Φυλάκων, ειδικότητας ΔΕ Φυλάκων και σαράντα ενός (41) ατόμων κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (6 μήνες), για την κάλυψη εποχικών/παροδικών αναγκών του Μουσείου, έχοντας υπ’ όψιν τις διατάξεις των άρθρων 37-42 του Ν. 4765/2021.

Προσλήψεις 58 ατόμων στο Ελληνικό Κτηματολόγιο

Το ν.π.δ.δ. «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά 58 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και διάρκεια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μέχρι την συμπλήρωση οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη αναγκών στην Κεντρική Υπηρεσία, τα Κτηματολογικά Γραφεία και τα Υποκαταστήματά τους.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συντάξεις: Πώς να κερδίσετε μέχρι και 9 χρόνια. Ποιοι δικαιούνται το νέο επίδομα ύψους 300€. ΑΣΕΠ: Τρέχουν δεκάδες προκηρύξεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου. Σπίτι μου 2: Χιλιάδες ήδη να αναζητούν ακίνητα