Έχει πραγματοποιηθεί εκκαθάριση πληρωμής της Δ δόσης του επιδόματος παιδιού Α21 που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου,  από τις 27 Σεπτεμβρίου στα ΑΤΜ.

Όπως έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλούς δικαιούχους με ανήλικα παιδιά ειδικά σχολικής ηλικίας στην εκκαθάριση πληρωμής αναφέρεται ότι δεν….υπάρχουν τέκνα.  Ενώ δεν υπάρχει καμία επισήμανση για ελλιπή δικαιολογητικά η κάποια άλλη παρατήρηση και με τα ποσά ανά μήνα εμφανίζονται κανονικά στην αίτηση, το σύστημα “δεν βρίσκει” τα παιδιά…

Σε επικοινωνία με τον ΟΠΕΚΑ μας ενημέρωσαν ότι μάλλον πρόκειται για σφάλμα συστήματος και η εκκαθάριση πληρωμής δεν είναι οριστική και θα γίνει επανέλεγχος για την επόμενη πληρωμή,  που θα γίνει Νοέμβριο. Έτσι για μια ακόμη φορά λόγω ανικανότητας κάποιων υπαλλήλων χιλιάδες οικογένειες θα μείνουν απλήρωτοι τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λόγω συγχώνευσης πολλών σχολικών τμημάτων υπάρχει μη αναμενόμενο σφάλμα στην ανάκτηση πληροφοριών από την πλατφόρμα MySchool για την διασταύρωση φοίτησης των παιδιών στην υποχρεωτική εκπαίδευση. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν εμφανίζονται τα παιδιά των δικαιούχων στην αίτηση.

Ποιοι άλλοι λόγοι που δεν θα πληρωθούν οι δικαιούχοι το επίδομα παιδιού;

Δεν πληρώνονται την Δ δόση

Όσοι δεν βλέπουν πόσο για πληρωμή 30.09.2024 και τα ποσά που δικαιούνται είναι ίσα με τα ποσά που έχουν ήδη πάρει στις προηγούμενες πληρωμές

Όσοι βλέπουν επισήμανση “Αναστολή πληρωμής “, κάτω απο την συγκεκριμένη επισήμανση συνήθως αναφέρεται και λόγος αναστολής

Όσοι βλέπουν αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά στην εκκαθάριση πληρωμής, δηλαδή εμφανίζεται πόσο που χρωστάνε στον ΟΠΕΚΑ.

Όσοι βλέπουν επισήμανση ότι πρέπει να επισυνάψουν δικαιολογητικά η εκκρεμεί έλεγχος δικαιολογητικών από τον ΟΠΕΚΑ. Συνήθως αφορά την διασταύρωση φοίτησης η επαρκώς φοίτηση κάποιου τέκνου, που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί και ζητούνται βεβαιώσεις φοίτησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΔΩ

Πηγή: enaklik.com ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιταγή ακρίβειας: Ποιοι θα λάβουν έως 200€. Προσλήψεις στο Κτηματολόγιο με οποιοδήποτε πτυχίο. Θέσεις γραμματέα, υπάλληλο γραφείου σε ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, JUMBO κ.α.