Το Ν.Π.Ι.Δ. με την Επωνυμία «Εθνικό Θέατρο», καλεί όσες/όσους έχουν τα προσόντα και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ταξιθέτριες/ες, ελέγκτριες/ες υποδοχής εισόδου στις εκδηλώσεις/παραστάσεις/εργαστήρια, που θα πραγματοποιηθούν κατά την χειμερινή Καλλιτεχνική περίοδο 2024-2025, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη των θέσεων στους χώρους εκδηλώσεων/παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου.

Υποβολή Αιτήσεων:

Οι υποψήφιες/οι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση «Φόρμα Αίτησης Ταξιθεσίας», επισυνάπτοντας στο αντίστοιχο πεδίο το βιογραφικό τους σημείωμα, καθώς και τα έγγραφα των απαιτούμενων προσόντων, τα οποία αναφέρονται στον αριθμό 4 της παρούσας, καθώς και στον αριθμό 2 του Πίνακα Κριτηρίων Αξιολόγησης σε αρχεία pdf, μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα (www.n-t.gr) κατά το διάστημα από 18/09/2024 έως και 28/09/2024. Με την υποβολή της αίτησης ο υποψήφιος θα λαμβάνει ένα μοναδικό κωδικό αριθμό από το σύστημα.

Κατά την προσέλευση της/ου υποψήφιας/ου σε συνέντευξη, θα πρέπει να προσκομισθούν τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την ύπαρξη των απαιτούμενων προσόντων (σε ευκρινείς φωτοτυπίες των πρωτοτύπων).

Απαιτούμενα προσόντα:

 Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής),

 Άριστη γνώση της Ελληνικής Γλώσσας,

 Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον Β2)

 ECDL(επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσιών διαδικτύου), όπως ορίζεται στο Προσοντολόγιο Δημοσίου Τομέα (Φ.Ε.Κ. Α΄/232, Π.Δ. 85/17.12.2022)

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς