Δείτε παρακάτω τις 300 + 34 θέσεις εργασίας σε Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική και Πολεμική Αεροπορία.

Οι θέσεις απευθύνονται σε συνοριοφύλακες, μάγειρες, αρχισμηνίες, επισμηνίες και σμηνίες.

Αναλυτικά οι θέσεις ανά προκήρυξη:

Ελληνική Αστυνομία 

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ) προκηρύσσει διαγωνισμό για την πρόσληψη ιδιωτών (ανδρών – γυναικών), ως Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου, με σκοπό την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων.

Ο αριθμός των υποψηφίων θα προσληφθούν στις Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕΡοδόπης και Καβάλας για την κάλυψη των θέσεων, καθορίζεται σε 150.

Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το 28ο έτος της ηλικίας τους. Για τον υπολογισμό της ηλικίας των υποψηφίων, ως ημερομηνία γέννησης θεωρείται η 31η Δεκεμβρίου του έτους γέννησής τους. Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1996 και μεταγενέστερα.

Ο αριθμός των συνοριοφυλάκων που θα προσληφθούν ανά Περιφερειακή Ενότητα καθορίζεται ως εξής:

  • ΠΕ Ροδόπης: 100 θέσεις
  • ΠΕ Καβάλας: 50 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πολεμική Αεροπορία

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ ΑΣΕΠ νέος διαγωνισμός με τον οποίο προκηρύσσονται, για το έτος 2024, 172 θέσεις στις επετηρίδες Τεχνικής Υποστήριξης και Υπηρεσιών Υποστήριξης Μονίμων Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας στους βαθμούς Αρχισμηνία, Επισμηνία και Σμηνία.

Οι 172 θέσεις θα καλυφθούν από ΕΜΘ και ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροπορίας, κατόχους τίτλων σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης, με μετάταξη στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας προέλευσης ΑΣΣΥ.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάταξης έχουν ΕΜΘ Αρχισμηνίες που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 5 έτη πραγματικής υπηρεσίας και ΕΠΟΠ Αρχισμηνίες – Επισμηνίες – Σμηνίες, της 1ης, 2ης, 3ης και 4ης σειράς κατάταξης 2002, 2003, 2005 και 2010 αντίστοιχα, που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 12 έτη πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξή τους ως ΕΠΟΠ και κατέχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών της αλλοδαπής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πυροσβεστική Ακαδημία

Η Πυροσβεστική Ακαδημία ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων στη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.

Οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), δηλαδή σε απόφοιτους λυκείου, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας έως και οκτώ μήνες και όχι πέραν της 30 Ιουνίου 2025.

Σημειώνεται πως 7 θέσεις θα καλυφθούν στην Πτολεμαΐδα και 5 θέσεις στο Τσοτύλι.

Η ειδικότητα είναι η εξής:

  • ΔΕ Μαγείρων – 12 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο επίδομα σε 1,2 εκατ. πολίτες. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ζητείται από Χαμόγελο του Παιδιού, Praktiker, ιατρεία με μισθούς έως 1.250€. Ποιοι μπορούν να πάρουν φέτος πρόωρα σύνταξη από τα 55 έτη