Σε εξέλιξη δεκάδες προκηρύξεις σε δήμους και υπουργεία για προσλήψεις στο δημόσιο.

Τρέχουν δεκάδες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου.

Δείτε αναλυτικά:

396 προσλήψεις σε ΕΦΑ και μουσεία

Πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων 396 ατόμων για την κάλυψη αναγκών στους Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Η προκήρυξη αφορά τις βαθμίδες ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ.

Το νέο προσωπικό, θα εργαστεί στις υπηρεσίες του Υπ. Πολιτισμού με σύμβαση η οποία θα διαρκέσει πέντε μήνες.

Οι υποψήφιο πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Οι προσλήψεις θα γίνουν στις εξής περιοχές:

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Αιτωλοακαρνανία,Λευκάδα, Ανατολική Αττική, Αργολίδα, Αρκαδία, Άρτα, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά,Δράμα, Δυτική Αττική, Ρόδο, Κω, Κάλυμνο, Έβρο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Ηλεία,Ημαθία, Ηράκλειο, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα,Κεφαλληνία, Κιλκίς, Κοζάνη, Κορινθία, Θήρα, Νάξο, Άνδρο, Μύκονο, Μήλο,Λακωνία, Λάρισα, Λασίθι, Λέσβο, Λήμνο, Μαγνησία, Μεσσηνία, Ξάνθη, Πειραιώς,Νήσων, Πέλλα, Θεσσαλονίκη, Πιερία, Πρέβεζα, Ρέθυμνο, Ροδόπη, Σάμο, Σέρρες,Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Φωκίδα, Χαλκιδική, Χανιά, Χίο

Αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής
Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Aπασχόληση στο δημόσιο τομέα -> Αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού στο Υπουργείο Πολιτισμού
Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης,
όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ.

Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να επεξεργάζονται την αίτηση όσες φορές επιθυμούν πριν
την οριστική υποβολή της. Επιπλέον και μετά την οριστική υποβολή, δύνανται να πραγματοποιήσουν αναίρεση της υποβολής για τυχόν διορθώσεις μέχρι και τη λήξη προθεσμίας
υποβολής των αιτήσεων.

Σε κάθε περίπτωση για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του/της υποψηφίου/ας στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει η αίτησή του/της να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ.

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων για την ορθή υποβολή της αίτησης, στον σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr βρίσκονται αναρτημένα τα εξής: Εγχειρίδιο Χρήσης της ηλεκτρονικής
εφαρμογής, η παρούσα Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2024, το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-06-2021» και τα Ειδικά Παραρτήματα:
(Α1) Απόδειξης γνώσης πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοση «03-01-2024» και (Α2)

Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «13-06-2024».

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ με μισθό 2.500 ευρώ

Προσλήψεις 20 ατόμων από τον ΕΟΔΥ για την ενίσχυση σε περιφερειακό επίπεδο της ικανότητας ανταπόκρισης του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών Δημόσιας Υγείας με τη δημιουργία 6 περιφερειακών και 1 κεντρικής επιχειρησιακής μονάδας.

Με την εκτέλεση του Έργου θα συγκροτηθούν ομάδες επιδημιολόγων και ειδικών σε σχετικά θέματα (PHEPR) με αντικείμενο:

1. Την ανάλυση, συνεχιζόμενη καταγραφή και αξιολόγηση κινδύνων δημόσιας υγείας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και την αξιολόγηση τους σε τακτική και έκτακτη βάση.

2. Την κατάρτιση σε συνεργασία με ενδιαφερόμενους Φορείς των Περιφερειακών Σχεδίων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Δημόσιας Υγείας με βάση το Εθνικό πρότυπο και τις κατευθυντήριες οδηγίες από τη ΓΓΔΥ και τον ΕΟΔΥ.

3. Την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των δομών υγείας, των δομών πολιτικής προστασίας, αλλά και του γενικού πληθυσμού για τα Περιφερειακά Σχέδια Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Δημόσιας Υγείας.

4. Την διενέργεια εκπαιδεύσεων προς όλους τους εν δυνάμει ενδιαφερόμενους.

5. Την οργάνωση και διενέργεια προσομοιώσεων με διαφορετικά σενάρια, την αξιολόγηση τους και την υποβολή προτάσεων βελτίωσης των Περιφερειακών Σχεδίων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Δημόσιας Υγείας με βάση δείκτες απόδοσης (KPIs).

6. Τον συντονισμό των διαθέσιμων πόρων και την οργάνωση της ανταπόκρισης και απάντησης στην περίπτωση Εκτάκτων Περιστατικών Δημόσιας Υγείας, προσωρινού ή μέσο-μακροπρόθεσμου χαρακτήρα.

7. Παροχή υποστήριξης σε λοιπές δράσεις δημόσιας υγείας του ΕΟΔΥ και της ΓΓΔΥ που κρίνονται απαραίτητες για την πρόληψη και την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Η τοποθέτηση των εργαζομένων θα γίνει στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΔΥ και στις αντίστοιχες Δ/νσεις και Τμήματα που θα υλοποιήσουν τη Δράση και ενδεικτικά το αντικείμενο εργασίας θα είναι:

• Συμμετοχή στην επιδημιολογική επιτήρηση σε τοπικό και Εθνικό επίπεδο
• Συμμετοχή στην διαχείριση και διερεύνηση περιστατικών μεταδοτικών και μη νοσημάτων (case
investigation)
• Συμμετοχή στη διερεύνηση και διαχείριση επιδημιών (outbreak investigation)
• Συμμετοχή σε παρεμβάσεις Δημόσιας Υγείας (πρόληψη λοιμωδών και μη νοσημάτων)
• Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα τόσο σε Εθνικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό (σε
συνεργασία με το ECDC) στην επιδημιολογία πεδίου και την Δημόσια Υγεία
• Συμμετοχή στην Εργαστηριακή υποστήριξη του ΕΟΔΥ

Δείτε την προκήρυξη εδώ

16 προσλήψεις στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την κάλυψη αναγκών των Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Α.Ε.Κ.) Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Κορινθίας, Ηρακλείου και Αττικής του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Κορινθίας, Ηρακλείου & Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

20 άτομα με ΣΟΧ σε βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 20 ατόμων για την κάλυψη αναγκών στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
(ΒΧΜ), που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

41 θέσεις εργασίας στον δήμο Γλυφάδας

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου 41 ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου του Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στη Γλυφάδα, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α)«Αθλητικές- Κοινωνικές Δραστηριότητες», β)«Πολιτιστικές δραστηριότητες» και γ)«Παιδαγωγικές δραστηριότητες», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

15 Κτηνίατροι με ΣΟΧ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 15  ατόμων και συγκεκριμένα α) 10 ατόμων για την υλοποίηση, από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τμήματα Κτηνιατρικής) των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Προγράμματος που αφορά την επιτήρηση των τεσσάρων εξωτικών νοσημάτων (Οζώδη Δερματίτιδα Βοοειδών, Ευλογιά του Προβάτου, Αφθώδη Πυρετό και Πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών) και β) 5 ατόμων για την υλοποίηση, από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τμήματα Κτηνιατρικής) των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Έβρου και Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του Προγράμματος επιζωτιολογικής επιτήρησης, πρόληψης και ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

12 θέσεις εργασίας ΣΟΧ στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Πρόσληψη προσωπικού με σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ XΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

138 προσλήψεις σε επιμελητήρια και υπουργεία

183 θέσεις μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Βιοτεχνικό
Επιμελητήριο Πειραιά, στην Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στην Επιθεώρηση Εργασίας (πρώην ΣΕΠΕ, Ανεξάρτητη Αρχή), στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου και Δωδεκανήσου, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

18 θέσεις εργασίας στο Ωραιόκαστρο

Προσλήψεις οδηγών και προσωπικού καθαριότητας στον δήμο Ωραιόκαστρου για κάλυψη παροδικών ή εποχικών αναγκών του δήμου της περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

22 προσλήψεις ΣΟΧ στον δήμο Αγρινίου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 22 ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών προσχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025, του Δήμου Αγρινίου, που εδρεύει στο Αγρίνιο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

26 θέσεις ΣΟΧ στον περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 26 ατόμων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦορέωνΔιαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

30 προσλήψεις στον Δήμο Αθηναίων

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 30 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αθηναίων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Πηγή: dnews.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο επίδομα σε 1,2 εκατ. πολίτες. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ζητείται από Χαμόγελο του Παιδιού, Praktiker, ιατρεία με μισθούς έως 1.250€. Ποιοι μπορούν να πάρουν φέτος πρόωρα σύνταξη από τα 55 έτη