Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε 532 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη τη χώρα, ανάμεσα τους και το μουσείο της Ακρόπολης.

Με δύο προκηρύξεις ΑΣΕΠ το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη 532 ατόμων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όλης της χώρας, ανάμεσα τους και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Οι 532 προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ) και θα έχουν 5μηνη ή 6μηνη διάρκεια.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη 136 ατόμων στο Μουσείο της Ακρόπολής και η δεύτερη αφορά την πρόσληψη 396 ατόμων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που λειτουργούν υπό την επίβλεψη του υπουργείου Πολιτισμού.

Αναλυτικά

Άνοιξαν 136 προσλήψεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Tο Μουσείο Ακρόπολης, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την πρόσληψη, συνολικά 136 ατόμων, για την κάλυψη των αναγκών του Μουσείου.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΔΕ Φυλάκων – 95 θέσεις
  • ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού – 41 θέσεις

Να σημειωθεί ότι οι επιλεγέντες της ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού θα απασχοληθούν σε διαχείριση ταμείου, έκδοση εισιτηρίων και η εργασία παρέχεται σε βάρδιες με κυλιόμενο ωράριο.

Δείτε περισσότερα εδώ

Και 396 νέες προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού ανακοίνωσε την πρόσληψη 396 ατόμων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους όλης της Ελλάδας.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΤΕ Λογιστικού
  • ΔΕ Ημερήσιων Φυλάκων
  • ΔΕ Νυχτοφυλάκων
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Δείτε περισσότερα εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευκαιρία για κουπόνι έως 120€ για γυαλιά οράσεως. ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις για το επίδομα 600€. 434 προσλήψεις σε ΜΚΟ. «Νταντάδες της γειτονιάς» με μισθό 500€. Θέσεις εργασίας σε 6 μεγάλες εταιρείες