Δείτε που θα υποβάλετε αίτηση – Η καταληκτική ημερομηνία.

Η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών προτίθεται να απασχολήσει, με σύμβαση έργου ένα φυσικό πρόσωπο – στέλεχος το οποίο θα απασχοληθεί με καθεστώς μερικής απασχόλησης στο Υποέργο «Τεχνική Βοήθεια για την υποστήριξη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών ως δικαιούχο στη διαχείριση και υλοποίηση παρεμβάσεων του ΠΑΔΚΣ».

Η θέση απευθύνεται σε ένα στέλεχος διαχείρισης και διοικητικής υποστήριξης των συγχρηματοδοτούμενων έργων/πράξεων που εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021- 2027» και διαχειρίζονται οικονομικά από τις υπηρεσίες του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας της ΑΣΚΤ.

Η αμοιβή στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης μερικής απασχόλησης, ανέρχεται σε 887,00 €/ΑΜ πλέον ΦΠΑ, ήτοι εν συνόλω 1.099,88 ευρώ ανά ανθρωπομήνα (1.099,88 €/ΑΜ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Το ως άνω ποσό αντιστοιχεί στη συνολική επιβάρυνση του προϋπολογισμού της Πράξης και περιλαμβάνει την αμοιβή του αναδόχου, τις πάσης φύσης νόμιμες κρατήσεις, τις ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την υπογραφή της έως την 30η Νοεμβρίου 2027. Η σύμβαση δύναται να ανανεωθεί ή παραταθεί, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στον προϋπολογισμό.

Το έργο του αναδόχου θα εκτελείται στους χώρους του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Πατησίων 42, 10682, Αθήνα, υπό τις υποδείξεις του Επιστημονικού Υπευθύνου.

Απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν:

  • Πτυχίο ΑΕΙ
  • Επαγγελματική εμπειρία (τουλάχιστον 60 μήνες) σε θέματα διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων
  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου
  • Καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας

Θα συνεκτιμηθούν:

  • Πρόσθετη επαγγελματική εμπειρία σε θέματα οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης σε έργα / προγράμματα ΕΛΚΕ ή/και Ερευνητικών Κέντρων
  • Μεταπτυχιακός τίτλος συναφής με Διοικητική ή/και Οικονομική Επιστήμη (π.χ. Διοίκηση επιχειρήσεων, Διοίκηση Καινοτομίας, Τεχνολογίας και Επιχειρήσεων κ.ά. της Διοίκησης Επιχειρήσεων/Οργανισμών και Ψηφιακών μέσων και Νέων Τεχνολογιών, Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής)
  • Συνέντευξη

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις υποβολής των προτάσεων και των λοιπών δικαιολογητικών θα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση hr-elke@asfa.gr που διαχειρίζεται η Γραμματεία του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23:59.

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευκαιρία για κουπόνι έως 120€ για γυαλιά οράσεως. ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις για το επίδομα 600€. 434 προσλήψεις σε ΜΚΟ. «Νταντάδες της γειτονιάς» με μισθό 500€. Θέσεις εργασίας σε 6 μεγάλες εταιρείες