Δείτε θέσεις εργασίας από 6 μεγάλες εταιρείες, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας

Δείτε τις εταιρείες παρακάτω

Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Στην Παπαστράτος πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά και για το λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των ταλέντων μας και την απόκτηση νέων δεξιοτήτων ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε ένα smoke-free μέλλον. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και έχουμε δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον που ενισχύει τη διαφορετικότητα του συνόλου των εργαζομένων.

Θέσεις: Μπορείτε να δείτε αγγελίες για Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Η Εταιρεία φροντίζει να παρέχει ένα ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον που καλλιεργεί κλίμα γόνιμου διαλόγου και συνεργασίας, με στόχο την επίτευξη αμοιβαίως καλής πίστης και κατανόησης. Προσφέρει στους ανθρώπους της δυναμικές προοπτικές εξέλιξης και ίσες ευκαιρίες προόδου, με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διαφορετικότητα.

Θέσεις: Μπορείτε να δείτε αγγελίες για Αττική και Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι τρέχουσες θέσεις εργασίας στην Coca Cola Ελλάδας

Όλοι εμείς στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελούμε μια δυναμική ομάδα 1.500 ταλαντούχων συναδέλφων, και νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε μέρος της. Ξεχωρίζουμε χάρη στους ανθρώπους μας και δημιουργούμε το εργασιακό περιβάλλον του αύριο,  προσφέροντας ευελιξία και δυνατότητα εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας.

Θέσεις: Μπορείτε να δείτε αγγελίες για Αττική, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Θήβα, Κιλκίς, Πάρος, Ζάκυνθος, Πάτρα, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Κεφαλονιά

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από τη NESTLE

Βοηθήστε μας να κάνουμε την πραγματική διαφορά σε παγκόσμια κλίμακα. Με παρουσία σε σχεδόν 190 χώρες, είμαστε αφοσιωμένοι στον σκοπό μας να αναδεικνύουμε τη δύναμη της διατροφής ενισχύοντας την ποιότητα ζωής για όλους. Είτε βρίσκεστε στην αρχή της επαγγελματικής σας πορείας, είτε αναζητάτε τρόπους να συνεχίσετε δυναμικά τη σταδιοδρομία σας, εξερευνήστε πως μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας.

Θέσεις: Μπορείτε να δείτε αγγελίες ακόμη και για υβριδική εργασία για Αττική, Ρόδο, Πάτρα, Βόνιτσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία ΚΡΙ ΚΡΙ

Η δέσμευση και προσήλωση στο στρατηγικό μας πλαίσιο αποτελούν τις κύριες δυνάμεις μας, ώστε η Κρι Κρι να παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης οικονομικών μεγεθών και να κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο κερδοφόρες ελληνικές εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων

Θέσεις: Μπορείτε να δείτε αγγελίες για εργασία για Αττική, Θεσσαλονίκη, Σέρρες

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Ως οικογενειακή επιχείρηση, λειτούργησε έως το 1989, χρονιά κατά την οποία απέκτησε τη σημερινή νομική της μορφή: Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α. 

Η εταιρία συνεχώς ζητά νέο προσωπικό

Θέσεις: Μπορείτε να δείτε αγγελίες για εργασία για Αττική, Πάρο,

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.