Θέσεις εργασίας σε Νοσοκομεία και Κλινικές

Δείτε παρακάτω τις θέσεις:

Οι θέσεις εργασίας από την Κλινική ΜΗΤΕΡΑ

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πολύτιμο κεφάλαιο του Νοσοκομείου. Πρωταρχική μέριμνα είναι η διασφάλιση της αξιοκρατίας και η έμφαση στην ομαδικότητα και τη συνεργασία μέσα από την καλλιέργεια ενός ευχάριστου και φιλικού περιβάλλοντος εργασίας, το οποίο οδηγεί στο αναμενόμενο επιχειρηματικό αποτέλεσμα.

Ενεργές θέσεις για ειδικότητες: Ιατρός, Νοσηλευτής, Τεχνολόγους, Διοικητικό Προσωπικό, Υπάλληλος Γραφείου κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Θέσεις εργασίας στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ / ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από την ίδρυσή του, στόχος του Ομίλου είναι να αναδείξει τις κλινικές του σε κορυφαία κέντρα παροχής υπηρεσιών υγείας με διεθνή απήχηση και αποδοχή, μέσα από στρατηγικές επιχειρηματικές και επιστημονικές συνεργασίες.

Ενεργές θέσεις για ειδικότητες: Ιατρός, Διοικητικό Προσωπικό, Υπάλληλος Γραφείου, Τηλεφωνητής/τρια, Τεχνολόγος, Νοσηλευτής κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από το Metropolitan Hospital

Πρωταρχικός στόχος όλων των συντελεστών του Ομίλου είναι η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό προς τους ασθενείς.

Ενεργές θέσεις για ειδικότητες: Υπάλληλος Γραφείου, Προσωπικό Εστίασης, Τεχνικός/Τεχνολόγος, Ιατρός, Νοσηλευτής κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την Ευρωκλινική Αθηνών

Στον Όμιλο Ευρωκλινικής δίνουν έμφαση στην προσέλκυση ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού που διακρίνεται για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Θέτουν αυστηρά κριτήρια επιλογής, εντάσσοντας στο δυναμικό τους άτομα με γνώσεις, θέληση και ασθενοκεντρική προσέγγιση.

Ενεργές θέσεις για ειδικότητες: Υπάλληλος Γραφείου, Γραμματέας, Ιατρός, Νοσηλευτής κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, οι Άνθρωποι μας είναι η καρδιά της εταιρείας.
Με όχημα τις Αξίες μας: Σεβασμός στον Άνθρωπο, Προσήλωση στην Ποιότητα, Προαγωγή της πρόληψης και Καινοτομία & Ασφάλεια, δημιουργούμε ένα περιβάλλον εργασίας που προάγει τη διαφορετικότητα και αναπτύσσει τις δυνατότητες των εργαζομένων μας.

Ενεργές θέσεις για ειδικότητες: Υπάλληλος εξυπηρέτησης, Λογιστής, Νοσηλευτής, Υπάλληλος εξωτερικών εργασιών, Ιατρός, Μαία, Υπάλληλος τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, Τεχνικός/Τεχνολόγος κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.