Εκατοντάδες προσλήψεις κάνουν αυτοί την περίοδο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά:

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 41 ατόμων στο Δήμο Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου του Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στη Γλυφάδα, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α)«Αθλητικές- Κοινωνικές Δραστηριότητες», β)«Πολιτιστικές δραστηριότητες» και γ)«Παιδαγωγικές δραστηριότητες», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Κέας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένουχρόνου,τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού νηπιακούτμήματοςπροσχολικής φροντίδας του Δήμου Κέας.

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έναντι αντιτίμου, με διάρκεια σύμβασης έως εννέα (09) μηνών, συνολικού αριθμού δέκα (10) Καθηγητών Μουσικής, για τις διδακτικές ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης, για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Αριστοτέλη

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) μουσικών για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αριστοτέλη, που εδρεύει στην Αρναία και στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Προσλήψεις 16 ατόμων στο Δήμο Ροδου

Ο Δήμος Ρόδου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό – επιμορφωτικό προσωπικό για την λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου κ των εργαστηρίων , κατά την διδακτική περίοδο 2024-2025, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, και για το χρονικό διάστημα εννέα (9) μήνες για τους μουσικούς και οκτώ (8) μήνες για τους Υπεύθυνους εργαστηρίων , συνολικού αριθμού δεκαέξι (16) ατόμων.

Προσλήψεις 25 ατόμων στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του.

Προσλήψες 5 ατόμων στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την υλοποίηση του Υποέργου 1, της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού», με κωδικό ΟΠΣ 6002476, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αττική 2021-2027», στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού, που εδρεύει στη Δάφνη της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Προσλήψεις 46 ατόμων στο Δήμο Αγρινίου

Ο Δήμος Αγρινίου ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης με αντίτιμο (άρθρο 107 του ν.4483/2017), με διάρκεια σύμβασης έως οκτώ (8) μηνών, συνολικού αριθμού σαράντα έξι (46) ατόμων, για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων και τμημάτων φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 3 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, που εδρεύει στην Ερμούπολη της Περιφερειακής Ενότητας Σύρου.

Προσλήψεις 17 ατόμων στο Δήμο Αλμυρού

Δήμος Αλμυρού ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού-εκπαιδευτικού προσωπικού, της εκπαιδευτικής περιόδου 2024-2025, με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ), δέκα επτά (17) συνολικά ατόμων, για την κάλυψη αναγκών, για την παροχή υπηρεσιών έναντι ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις μηχανικών στο Δήμο Αγ. Δημητρίου

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά δύο (2) ατόμων στο Δήμο Αγίου Δημητρίου που εδρεύει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Εκπόνηση μελετών και στην επίβλεψη έργων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Σίφνου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο Δήμο Σίφνου που εδρεύει στη Σίφνο της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη 4 συμβασιούχων με σύμβαση ΙΔΟΧ.

Προσλήψεις στην Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει την επαναπροκήρυξη, με τους ίδιους όρους, της πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου Εργατοτεχνικού Προσωπικού ΥΕ, για την Β΄ Περίοδο, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων, {δύο (2) άτομα μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο και ένα (1) άτομο μέχρι 34 ημερομίσθια} για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψής τους (Σεπτέμβριος 2024) και μέχρι 30.11.2024, στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2024, της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Χαλκιδεών

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με κάλυψη δαπάνης από λοιπές καταβολές, στο Δήμο Χαλκιδέων, που εδρεύει στην Χαλκίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Προσλήψεις 43 ατόμων στο Δήμο Κοζάνης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με αντίτιμο (άρθρο 107 του ν.4483/2017), με διάρκεια σύμβασης έως εννέα (9) ή οχτώ (8) μηνών, συνολικού αριθμού σαράντα τριών (43) ατόμων, για τις διδακτικές ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και του Εικαστικού και Φωτογραφικού εργαστηρίου, για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Γνωτοποιείται πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας που εδρεύει στη Μάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Προσλήψεις 28 ατόμων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έναντι αντιτίμου, συνολικά είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου, του Παραρτήματος Δημοτικής Ενότητας Φερών, και του Τμήματος Εικαστικών του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους 2024-2025.

Προσλήψεις 36 ατόμων στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια σύμβασης έως εννέα μηνών (09) για τις αναγνωρισμένες σχολές, 0000782097 0000782097 συνολικού αριθμού τριάντα έξι (36) ατόμων, για τις διδακτικές ανάγκες του Δημοτικού Ωδείου και τουπαραρτήματος αυτού, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

Προσλήψεις 15 ατόμων στην ΠΑΜΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων και συγκεκριμένα α) δέκα (10) ατόμων για την υλοποίηση, από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τμήματα Κτηνιατρικής) των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Προγράμματος που αφορά την επιτήρηση των τεσσάρων εξωτικών νοσημάτων (Οζώδη Δερματίτιδα Βοοειδών, Ευλογιά του Προβάτου, Αφθώδη Πυρετό και Πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών) και β) πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση, από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τμήματα Κτηνιατρικής) των Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας, Έβρου και Ροδόπης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του Προγράμματος επιζωτιολογικής επιτήρησης, πρόληψης και ελέγχου της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων.

Προσλήψεις 12 ατόμων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 12 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων, για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 600€ σε ευάλωτες οικογένειες. Ποιοι μαθητές παίρνουν 300€. LIDL: Προσωπικό με μισθό έως 1.700€. Επιταγή στους γονείς και γιαγιάδες. Προσλήψεις σε Πολεμική Αεροπορία, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Πυροσβεστική, ΕΛΑΣ, ΕΟΔΥ.