Σε προσλήψεις συμβασιούχων για την κάλυψη των εποχικών αναγκών τους, προχωρούν δήμοι της Αττικής.

Δείτε αναλυτικά τις θέσεις που έχουν ανοίξει την τελευταία εβδομάδα, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.

Αναλυτικά οι προκηρύξεις:

ΣΕΠ: Προσλήψεις 41 ατόμων στο Δήμο Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων για την κάλυψη αναγκών έναντι αντιτίμου του Δήμου Γλυφάδας, που εδρεύει στη Γλυφάδα, της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: α)«Αθλητικές- Κοινωνικές Δραστηριότητες», β)«Πολιτιστικές δραστηριότητες» και γ)«Παιδαγωγικές δραστηριότητες», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις 25 ατόμων στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε (25) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του.

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων, για την υλοποίηση του Υποέργου 1, της Πράξης «Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού», με κωδικό ΟΠΣ 6002476, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αττική 2021-2027», στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού, που εδρεύει στη Δάφνη της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις μηχανικών στο Δήμο Αγ. Δημητρίου

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά δύο (2) ατόμων στο Δήμο Αγίου Δημητρίου που εδρεύει στο Δήμο Αγίου Δημητρίου της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Εκπόνηση μελετών και στην επίβλεψη έργων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

Γνωτοποιείται πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας που εδρεύει στη Μάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

Προσλήψεις 12 ατόμων στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη 12 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις πρόκειται να υλοποιηθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 12 ατόμων, για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της χρονικής περιόδου 2024-2025 στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αθηναίων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 600€ σε ευάλωτες οικογένειες. Ποιοι μαθητές παίρνουν 300€. LIDL: Προσωπικό με μισθό έως 1.700€. Επιταγή στους γονείς και γιαγιάδες. Προσλήψεις σε Πολεμική Αεροπορία, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ, Πυροσβεστική, ΕΛΑΣ, ΕΟΔΥ.