Είσαι άνεργος; Κάνε αίτηση και λάβε μέρος στο επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης – πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων και επιδοτήσου με 2.000 ευρώ.

Υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής και τα δικαιολογητικά σας στο πρόγραμμα ακολουθώντας τις οδηγίες συμπλήρωσης.

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Γ΄ Κύκλου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας υλοποιεί την Δράση με τίτλο: «Ολοκληρωμένα Προγράμματα Προώθησης στην Απασχόληση για ανέργους (δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης),  στις περιοχές ΔΑΜ» (MIS 6001061).

Κάθε ενδιαφερόμενος/η για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη δράση πρέπει να συμπληρώσει μία και μοναδική αίτηση συμμετοχής ανά Φάση – Κύκλο / σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του έργου https://anergoidam.oe-e.gr.

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής:

29/07/2024 και ώρα 12:00

Η παρούσα διαδικασία θα παραμείνει εν ισχύ σε όλη τη διάρκεια της δράσης, μέχρι τη συμπλήρωση ικανού αριθμού υποψηφίων με σκοπό τη πλήρωση των θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 2.2 της Πρόσκλησης (βλέπε εδώ) και ανάλογα με τις ανάγκες υλοποίησης της δράσης.

Η Δράση αφορά στην παροχή συμβουλευτικής, επαγγελματικής κατάρτισης, πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων σε χίλιους επτακόσιους πενήντα (1.750) ανέργους στους Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Μεγαλόπολης, Γορτυνίας, Τρίπολης, Οιχαλίας, στις Περιφέρειες  Δυτικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου (περιοχές Παρέμβασης ΔΑΜ).

Για την υποστήριξη των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησής τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ο φορέας θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης αποκλειστικά μέσω του email: anergoidam@oe-e.gr

ΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ