“Ξεκινάει σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Κ/2015 που αφορά την πλήρωση 110 θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στη ΔΕΗ. Υπενθυμίζεται ότι οι 103 είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και μόνον οι εφτά είναι τεχνολογικής.
Οσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, θα γίνουν 19 προσλήψεις σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Φλώρινα: τρεις πτυχιούχων Διοικητικού – Οικονομικού, δύο ηλεκτρολόγων ή ηλεκτρονικών μηχανικών, δύο ηλεκτρολόγων μηχανικών (μία ΠΕ και μία ΤΕ), δύο πτυχιούχων Θετικών Επιστημών (μαθηματικοί ή Πληροφορικής), τέσσερις μεταλλειολόγων – μεταλλουργών μηχανικών, πέντε μηχανολόγων μηχανικών και μία τοπογράφου μηχανικού. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν σε Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Ρόδο, Μύκονο, Πάρο, Σάμο και Σύρο, ενώ, εκτός από τις προαναφερθείσες ειδικότητες, ζητούνται και αρχιτέκτονες μηχανικοί, μηχανικοί, αναλυτές – προγραμματιστές, πολιτικοί μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί, μηχανικοί Πληροφορικής.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά ώς τις 29 Απριλίου στην ιστοσελίδα www.asep.gr.
Στη συνέχεια, μέχρι τις 4 Μαΐου, θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη η εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά: παράβολο 15 ευρώ, φωτοτυπία της ταυτότητας και τα έγγραφα με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα που επικαλούνται οι υποψήφιοι.
Η αποστολή θα γίνεται με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2015, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 11510 (να αναγράφεται και η κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ).
Οσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν περαιτέρω για τα δικαιολογητικά και τα προσόντα που απαιτούνται θα πρέπει να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.asep.gr, όπου έχει αναρτηθεί το ΦΕΚ με τη σχετική προκήρυξη.