Δείτε τη νέα θέση εργασίας στη Δημόσια Τηλεόραση.

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργίας Μέσων της ΕΡΤ Α.Ε. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου.

Ειδικότερα, για το έργο του τεχνολογικού σχεδιασμού του νέου κτιρίου της ΕΡΤ3, περιλαμβάνοντας την ανάπτυξη και την ενσωμάτωση των τελευταίων τεχνολογιών στα συστήματα παραγωγής, καθώς και για την αναβάθμιση του κεντρικού συστήματος διανομής σημάτων εικόνας και ήχου (router) με προηγμένο εξοπλισμό για βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία, η ΕΡΤ Α.Ε. προτίθεται να αναθέσει σύμβαση μίσθωσης έργου, σε ένα άτομο.

Η διάρκεια της ανωτέρω σύμβασης μίσθωσης έργου ορίζεται από την υπογραφή της έως 31 Δεκεμβρίου 2024, με δικαίωμα παράτασης. Η προϋπολογισθείσα συνολική δαπάνη για την προαναφερθείσα σύμβαση μίσθωσης έργου, για το 2024, κατά ανώτατο ποσό, ανέρχεται σε 7.420 ευρώ πλέον τυχόν εργοδοτικών εισφορών και ΦΠΑ.

Τα απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν, σωρευτικά, τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Να κατέχουν δίπλωμα ΑΕΙ ή πτυχίο ΤΕΙ Ηλεκτρονικού Μηχανικού
  2. Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών στη μελέτη, σχεδίαση, υλοποίηση, παραμετροποίηση και υποστήριξη ψηφιακών συστημάτων παραγωγής επεξεργασίας και μετάδοσης οπτικοακουστικού περιεχομένου τηλεοπτικών σταθμών,
  3. Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 8 ετών στην οργάνωση, διαχείριση και λειτουργία του τεχνολογικού τομέα τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου
  4. Εμπειρία στην αξιοποίηση προγραμματιστικών εργαλείων σχεδίασης (CAD), ανάλυσης και υπολογισμών (SPICE), χρήση λειτουργικών συστημάτων και κωδικοποίηση σε περιβάλλον γλωσσών σεναρίου (Scripting Languages)
  5. Επιθυμητός συναφής μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών
  6. Πολύ καλή γνώση Αγγλικών

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν υποψήφιοι που πληρούν τα ειδικά προσόντα που αναφέρονται ανωτέρω.

Πώς θα στείλετε το βιογραφικό σας

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο της ΕΡΤ Α.Ε., συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Για να διαβάσετε αναλυτικά την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΕΠ: 6+1 προκηρύξεις για 1.194 νέες προσλήψεις. ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα κατάρτισης με επιδόματα έως 1.000€. Προσλήψεις σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Τράπεζες