ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-ERTY

Ο Δήμος Καρύστου αποφάσισε να προσλάβει υδρονομείς άρδευσης για τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες και για την αρδευτική περίοδο του έτους 2015 βάσει των διατάξεων του άρθ. 58 (παρ. 5) του Ν.3966/2011 και του άρθρου 211 του Ν.3584/2007 ως εξής:

Τοπική Κοινότητα

Ονομασία πηγής

Ειδικότητα

Τυπικά προσόντα

Αριθμός

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Αρδευτικής Περιόδου

ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Αγίας Τριάδος και Λάλας

Υδρονομείς άρδευσης

Δεν απαιτούνται

3

5 μήνες περίπου ανάλογα με τις καιρικές

συνθήκες

ΑΕΤΟΥ

Γκιβίση

Υδρονομείς άρδευσης

Δεν απαιτούνται

1

5 μήνες περίπου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες

ΜΥΛΩΝ

Μύλων

Υδρονομείς άρδευσης

Δεν απαιτούνται

2

5 μήνες περίπου ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι, και να μην έχουν καταδικαστεί σε ποινή που συνεπάγεται την στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό ως δημοσίου υπαλλήλου εφ’ όσον διαρκεί η στέρηση αυτή.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα από τις 7 Απριλίου 2015 μέχρι και τις 16 Απριλίου 2015 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Η αίτηση θα συνοδεύεται από ακριβές φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του αιτούντα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και από υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 όπου θα δηλώνει ότι συντρέχουν τα προσόντα και οι προϋποθέσεις για τον διορισμό του ως υδρονομικού οργάνου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στο γραφεία του Δήμου Καρύστου και στα τηλέφωνα 2224350016 και 2224350017. Η ανακοίνωση αυτή να δημοσιευθεί στους χώρους ανακοινώσεων του Δημαρχείου Καρύστου και στα κατά τόπους γραφεία των Τοπικών Κοινοτήτων που αναφέρονται στην ανακοίνωση.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις