ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-art-time-job-vacancies

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών των Μουσικών Συνόλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού , Περ/ντος , Νεολαίας & Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Καλλιτεχνική Δημιουργία-Εκπαιδευτική Επιμόρφωση Μουσικών» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα μηνών.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ανά κωδικό απασχόλησης)

Κωδικός Απασχόλησης

Τόπος Εκτέλεσης

Ειδικότητα

Διάρκεια Σύμβασης

Αριθμός Ατόμων

101

Ιωάννινα

Μουσικός Κόρνου

Έως 1 έτος από τηνυπογραφή τηςσύμβασης

1

102

Ιωάννινα

Μουσικός Κοντραμπάσου

Έως 1 έτος από τηνυπογραφή τηςσύμβασης

1

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) Αίτηση-υποψηφιότητα με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (βλ. συνημμένο υπόδειγμα).
2) Αντίγραφα τίτλων σπουδών και βεβαιώσεις από όπου να προκύπτουν τα αναγκαία προσόντα.
3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία οι άνδρες υποψήφιοι θα αναγράφουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή ότι έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
4) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
5) Λοιπά δικαιολογητικά που λαμβάνονται υπόψη σύμφωνα με τα καθορισθέντα κριτήρια πρόσληψης.
6) Βιογραφικό σημείωμα
Όσοι από τους υποψηφίους πληρούν τις ως άνω προϋποθέσεις δύναται να κληθούν νομίμως να υποβληθούν σε ακρόαση ή παρουσίαση του έργου τους στην ορισθείσα επιτροπή.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον ημερήσιο τύπο, να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην κατωτέρω διεύθυνση, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή ιδιοχείρως τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9 π.μ.-2 μ.μ.:

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ Τηλ: 26510 83940 Αγ. Μαρίνας 55, 45221 Ιωάννινα

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία πρωτοκόλλησης της αίτησης, εφόσον ο υποψήφιος την υποβάλει ιδιοχείρως, άλλως από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψήφιου.

Περίληψη της παρούσας ανακοίνωσης να δημοσιευτεί στις εφημερίδες Νέοι Αγώνες και Πρωινά Νέα, στη Διαύγεια , στις Ιστοσελίδες Δήμου Ιωαννιτών και Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι. και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο.
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στο κατάστημα της υπηρεσίας μας (πίνακας ανακοινώσεων) , Αγ. Μαρίνας 55 , Ιωάννινα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις