Εκατοντάδες προσλήψεις κάνουν αυτοί την περίοδο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά:

Προσλήψεις συμβασιoύχων στο Δήμο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων, για την παροχή υπηρεσιών έναντι λοιπών αντικαταβολών.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών προσχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2024-2025.

Προσλήψεις 122 ατόμων στο Δήμο Ζακύνθου

Ο Δήμος Ζακύνθου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη (122) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 μηνών.

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Φιλοθέης- Ψυχικού

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 4 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού.

Προσλήψεις 19 ατόμων στο Δήμο Σερβίων

Ο Δήμος Σερβίων ανακοινώνει την πρόσληψη µουσικών (καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού) µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικού αριθµού δεκαεννέα (19) ατόµων για την κάλυψη των αναγκών της τρέχουσας χρονιάς (2024-2025)

Προσλήψεις συμβασιούχων στο Δήμο Φιλιατών

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Φιλιατών, που εδρεύει στους Φιλιάτες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δ. Λουτρακίου Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων

Ο Δ. Λουτρακίου Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του.

Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Ιωαννιτών

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ιωαννιτών, που εδρεύει στα Ιωάννινα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Αθηναίων, που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Πύργου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη αναγκών στο Δήμο Πύργου που εδρεύει στον Πύργο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Προσλήψεις 10 ατόμων στην ΔΕΥΑ Θήβας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήβας, που εδρεύει στο Δήμο Θηβαίων Π.Ε. Βοιωτίας.

Προσλήψεις 14 ατόμων στο Δήμο Κιλελέρ

Ο Δήμος Κιλελέρ ανακοινώνει την πρόσληψη καλλιτεχνικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια σύμβασης έως εννέα (09) μηνών, συνολικού αριθμού δέκα τεσσάρων (14) ατόμων, για τις διδακτικές ανάγκες της μουσικής Σχολής , για τη διδακτική περίοδο 2024-2025.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην Π. Βορείου Αιγαίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών στην εφαρμογή του Προγράμματος επιτήρησης και λήψης μέτρων τεσσάρων (4) διασυνοριακών (Εξωτικών) Νοσημάτων (TADS) έτους 2024, των Περιφερειακών Ενοτήτων Λέσβου, Λήμνου, Σάμου & Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου,

Προσλήψεις 12 ατόμων στην Περιφέρεια Αττικής

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής γνωστοποιεί την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού, συνολικά δώδεκα (12) ατόμων, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιταγή ακρίβειας πριν τα Χριστούγεννα: Ποιοι θα πάρουν. Πόσο θα αυξηθεί το επίδομα παιδιού. ΔΥΠΑ: Τα νέα προγράμματα με «μπόνους» έως 1.000€