Μετά από μερικές μέρες καθυστέρησης βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, (ΕΔΩ) και για να δείτε αν είστε δικαιούχος του voucher θα χρειαστείτε κωδικούς taxisnet.

Αναλυτικά οι γονείς που έχουν υποβάλει αίτηση για την ένταξη των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς ή σε άλλα κέντρα απασχόλησης μπορούν να δουν τα αποτελέσματα μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (ΕΔΩ).

Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν τους κωδικούς (διαπιστευτήρια) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, γνωστούς και ως κωδικούς taxisnet.

Στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Τα οριστικά αποτελέσματα για τη Δράση:

«ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τη Δράση: Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2024-2025»

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος των voucher φέτος είναι αυξημένος στα 361,2 εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι θα καλύψει περισσότερους από 173.500 ωφελούμενους όλων των δομών ως εξής:

  • Το σύνολο των αιτήσεων σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας (που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος): εκτίμηση 110.000 ωφελούμενων βρεφών και παιδιών όλων των κατηγοριών
  • Το σύνολο των αιτήσεων ατόμων με αναπηρία για δομές ΚΔΑΠΑμεΑ: εκτίμηση 9.500 ωφελούμενων
  • Περί τις 54.000 παιδιά σε δομές ΚΔΑΠ.
  • Για άτομα με αναπηρία άνω των 22 ετών διατηρείται η κάλυψη του συνόλου των αιτήσεων και εκτιμάται ότι επιπλέον 1,7 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν σε voucher ΚΔΑΠ.

Φέτος, για πρώτη φορά προβλέφθηκαν αυξημένα μόρια στην τρίτεκνη, πολύτεκνη και μονογονεϊκή οικογένεια.

Αντί για 40 μόρια που λάμβαναν πέρυσι, φέτος λαμβάνουν 50 μόρια.

Πηγή: e-dimosio.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιταγή ακρίβειας: Έρχονται ανακοινώσεις. ΑΣΕΠ: 1.150 προσλήψεις με απολυτήριο γυμνασίου. Θέσεις σε Παιδικά Χωριά SOS, Το Χαμόγελο Του Παιδιού, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ