Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου που δύναται να διαρκέσει από την υπογραφή της μέχρι 12 μήνες.

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) ανακοίνωσε την πλήρωση μίας θέσης έκτακτου προσωπικού στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Ανθεκτικότητα, Συμπερίληψη και Ανάπτυξη: Προς μια δίκαιη πράσινη και ψηφιακή μετάβαση των Ελληνικών Περιφερειών».

Η πρόσληψη θα υλοποιηθεί με σύμβαση μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου που δύναται να διαρκέσει από την υπογραφή της μέχρι 12 μήνες.

Ως τόπος απασχόλησης του έκτακτου προσωπικού για την προκηρυσσόμενη θέση ορίζεται η έδρα του ΕΚΚΕ, Κρατίνου 9 και Αθηνάς ή οπουδήποτε αλλού συμφωνηθεί με τον υπεύθυνο του έργου.

Αντικείμενο

Το αντικείμενο για τη θέση εργασίας είναι η συμμετοχή στην υλοποίηση των Ενοτήτων Εργασίας:

  • EE10 «Οι επιπτώσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού στα νοικοκυριά και τα ψηφιακά χάσματα».
  • EE15 «Απόψεις, στάσεις, και συμπεριφορές για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση».

Απαιτούμενα προσόντα

Τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση εργασίας είναι η εξής:

  • Πτυχίο Στατιστικής ή Μαθηματικών.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη Στατιστική.
  • Διδακτορικός τίτλος σπουδών στη Στατιστική.
  • Τεκμηριωμένη εμπειρία στη χρήση των στατιστικών προγραμμάτων SPSS και R.
  • Καλή γνώση Αγγλικών.

Αμοιβή

Η αμοιβή για τη θέση εργασίας είναι 6.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων καθώς και εργοδοτικών εισφορών).

Υποβολή αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: mfelidou@ekke.gr (με κοινοποίηση στο e-mail: justredi@ekke.gr) ή ταχυδρομικώς, σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη: Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του έργου «Ανθεκτικότητα, Συμπερίληψη και Ανάπτυξη: Προς μια δίκαιη πράσινη και ψηφιακή μετάβαση των Ελληνικών Περιφερειών» για τη θέση «Δειγματολήπτη – στατιστικό» στη διεύθυνση: Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (Γραφείο Πρωτοκόλλου, 8ος όροφος), Κρατίνου 9 και Αθηνάς, 105 52 Αθήνα.

Καταληκτική ημερομηνία 

Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας εδώ.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γονείς – Δικαιούχοι του επιδόματος 500€. Προσλήψεις μόνο με απολυτήριο λυκείου στην Ελληνική Αστυνομία. «Εξοικονομώ»: Έρχονται τρία προγράμματα