Αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης και η προθεσμία των αιτήσεων.

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με 9 στελέχη, με σκοπό την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Έργου «hELLENic heAlth@eu» με ακρωνύμιο ELLENA στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EU4H-2022-DGAMS-IBA-3.

Συγκεκριμένα, αναζητά:

  1. Έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα Ιατρό, με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε σχεδίαση ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας και σε κωδικοποιήσεις ιατρικής και φαρμακευτικής ορολογίας σε Ευρωπαϊκά έργα Ηλεκτρονικής Υγείας. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της, μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 45.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  2. Ένα στέλεχος – Συντονιστή Ομάδας Έργου, με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στον συντονισμό ομάδων έργου, σε ευρωπαϊκά έργα. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 90.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  3. Ένα στέλεχος Διοικητικής Διαχείρισης, με αποδεδειγμένη επαγγελματική με εμπειρία σε παροχή υπηρεσιών διοικητικής διαχείρισης σε νομικούς τομείς. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 90.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  4. Ένα στέλεχος Υπηρεσιών τομέα Υγείας, με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στον σχεδιασμό διαχείρισης και οργάνωσης συστημάτων του τομέα υγείας. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 55.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  5. Ένα στέλεχος Οικονομικής Διαχείρισης, με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία στο τομέα της οικονομικής οργάνωσης και διαχείρισης ευρωπαϊκών έργων. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 45.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  6. Ένα στέλεχος Διοικητικής Υποστήριξης, με αποδεδειγμένη εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη ελληνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έτους έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 29.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  7. Έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα Πληροφορικής, με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης, σε στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού, σε ευρωπαϊκά έργα Ηλεκτρονικής Υγείας και σε διαδικασίες πιστοποίησης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Υγείας. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 90.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  8. Έναν Ειδικό Εμπειρογνώμονα Φαρμακοποιό, με αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε σχεδίαση ηλεκτρονικών υπηρεσιών υγείας και κωδικοποιήσεις ιατρικής και φαρμακευτικής ορολογίας σε Ευρωπαϊκά έργα Ηλεκτρονικής Υγείας. Η διάρκεια της σύμβασης του έργου ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι και το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 33.000€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.
  9. Ένα στέλεχος του «ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ – Service desk», με επαγγελματική εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών γραφείου εξυπηρέτησης στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την ημερομηνία υπογραφής της μέχρι το τέλος του έργου ήτοι στις 30 Νοεμβρίου 2027 και με αμοιβή συνολικά για την εκτέλεση του έργου, 57.200€ πλέον Φ.Π.Α., μείον τις νόμιμες κρατήσεις.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν φάκελο συμμετοχής, με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στα Γραφεία της ΗΔΙΚΑ, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

  • Οδός Λυκούργου 10, Τ.Κ. 10551 Αθήνα, στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου – Ισόγειο.

Καταληκτική ημερομηνία

Η προθεσμία υποβολής των φακέλων συμμετοχής ξεκίνησε από την Τρίτη 6 Αυγούστου και λήγει την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 και ώρα 14:30 μ.μ..

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Ολόκληρη η προκήρυξη

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μπόνους έως 150€ τον μήνα. Επίδομα Παιδιού. Δείτε τα καλά νέα. Με +1.500 προσλήψεις σε Δήμους ξεκίνησε η εβδομάδα. Νέες αγγελίες εργασίας με καλούς μισθούς