Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Ελληνική Αστυνομία: Προσλήψεις 300 μόνιμων ειδικών φρουρών (προκήρυξη)

Στην πρόσληψη 300 ιδιωτών ως ειδικών φρουρών προχωρά η Ελληνική Αστυνομία. Ο σχετικός διαγωνισμός προκηρύχθηκε και ήδη οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής έχουν αναρτηθεί.

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

Η ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 3 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες», του ενταγμένου στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του έργου με τίτλο «Κατασκευή Σιδηροδρομικής Στάσης στο Κρυονέρι Αττικής».

Προσλήψεις 10 ατόμων στη Δαίδαλος ΑΕ

Η «Δαίδαλος Α.Ε. απευθύνει πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (εφεξής «Πρόσκληση») για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου (Σ.Μ.Ε.) με δώδεκα (12) άτομα με έδρα απασχόλησης στον Άγιο Νικόλαο, στο πλαίσιο υλοποίησης της από 31/07/2024 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της «Δαίδαλος Α.Ε.-Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης» για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Διοικητική Υποστήριξη των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου της Περιφερείας Κρήτης».

Προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων στο ΥΠΕΝ

Η Διεύθυνση Συντονισμού & Επιθεώρησης Δασών της Α.Δ. Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου , θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού σχέσης εργασίας ΙΔΟΧ για έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικών, και έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Διοικητικών, με απασχόληση έως έξι (6) μηνών και όχι πέραν της 31ης Οκτωβρίου 2024 που προβλέπεται να κατανεμηθούν στην Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρηση Δασών Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιουνίου.

Προσλήψεις στην ΕΦΑ Ηλείας

Η ΕΦΑ Ηλείας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου (3)με τίτλο: «Σωστικές αρχαιολογικές έρευνες» του έργου: «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και Αποχέτευση Λυμάτων των Οικισμών Πελοπίου, Πλατάνου, Φλόκα του Κεντρικού Αγωγού και σύνδεσή του με τον Βιολογικό Καθαρισμό Αρχαίας Ολυμπίας – Β΄ Φάση Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις σε Σύρο, Πάτρα και Φλώρινα

Συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων ο ΔΕΔΔΗΕ.

ΑΣΕΠ – 5Κ/2024: Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 138 μόνιμες θέσεις

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα οκτώ (138) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 1.200 μόνιμων θέσεων Υ.Ε σε ΟΤΑ, Υπουργεία, Δημόσιους Φορείς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επεξεργασία από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης των 1.200 μονίμων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) σε ολόκληρο το Δημόσιο. Οι υποψήφιοι θα προσληφθούν βάσει συστήματος μοριοδότησης και θα καταταχθούν σε πίνακα βάσει ακαδημαϊκών και κοινωνικών κριτηρίων, ενώ θα υπάρχουν όλες οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί στον προγραμματισμό προσλήψεων του υπουργείου Εσωτερικών για τα έτη 2022, 2023 και 2024.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μπόνους έως 150€ τον μήνα. Επίδομα Παιδιού. Δείτε τα καλά νέα. Με +1.500 προσλήψεις σε Δήμους ξεκίνησε η εβδομάδα. Νέες αγγελίες εργασίας με καλούς μισθούς