Προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ 2024 στην ΕΕΤΑΑ.

Τι ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ με ΕΣΠΑ 2024-2025.

Μέχρι αργά το βράδυ,  ακόμα και τα μεσάνυχτα αναμένεται να βγουν στην ΕΕΤΑΑ τα προσωρινά αποτελέσματα ΕΣΠΑ για ΚΔΑΠ και παιδικούς σταθμούς.  Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ δεν θα είναι σε συνηθισμένη μορφή (πίνακες), αλλά απλά θα αναφέρεται αν ο φάκελος σας είναι πλήρης η ελλιπής.  Τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι του Voucher για παιδικό σταθμό η ΚΔΑΠ μέσω ΕΣΠΑ είναι σε περίπτωση ελλιπής φακέλου να στείλουν στην ΕΕΤΑΑ τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,  τα οποία θα αναφέρονται στην αίτηση τους.

Με την ολοκλήρωση του ελέγχου/ επεξεργασίας των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ, καταρτίζονται οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή αίτηση – δικαιολογητικά, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα.

Στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ θα ανοίξει η πλατφόρμα με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Μπαίνετε με τους κωδικούς taxisnet που είχατε κάνει την αίτηση.

  • Σε περίπτωση που εμφανίζει ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΗΡΗΣ σημαίνει ότι η αίτηση σας είναι σωστή και περιμένετε τα οριστικά αποτελέσματα.
  • Σε περίπτωση που εμφανίζει ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΙΠΗΣ σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την αίτηση σας και θα πρέπει να κάνετε ΕΝΣΤΑΣΗ προκειμένου να διορθωθεί.

Παιδικοί Σταθμοί και ΚΔΑΠ με ΕΣΠΑ 2024 – 2025 – Ένσταση

Από 07/8/2024 μέχρι 09/8/2024 θα μπορούν να κατατεθούν οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων.

  • Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.
  • Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.
  • Όλοι οι αιτούντες/αιτούσες, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Οριστικά Αποτελέσματα : 14/08/2024

Στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ θα ανοίξει η πλατφόρμα με τα οριστικά αποτελέσματα.

Σημείωση:

Η ηλεκτρονική αίτηση δήλωσης δομής δεν συνεπάγεται αυτόματη κατοχύρωση θέσης στη δομή.

Στους σταθμούς όπου τα voucher θα είναι περισσότερα από τις διαθέσιμες θέσεις, θα γίνει ταξινόμηση με βάση τα μόρια που έχει λάβει το κάθε voucher από την ΕΕΤΑΑ με προτεραιότητα στα πλήρους αξίας voucher.

Η επιλογή των επιτυχόντων για τους σταθμούς θα γίνει με ταξινόμηση (σύμφωνα με τα μόρια της ΕΕΤΑΑ)

  • Μπαίνετε με τους κωδικούς taxisnet που είχατε κάνει την αίτηση.
  • Εμφανίζει την σελίδα με τα μόρια (εφόσον λάβετε voucher)

Λήψη σελίδας με μόρια voucher

(εικόνα 1):

  • – Από υπολογιστή: Πατήστε ctrl και P. Στο νέο παράθυρο στη θέση του εκτυπωτή επιλέγετε Αποθήκευση ως PDF και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Αποθήκευση
  • – Από κινητό: Κάνετε λήψη στιγμιότυπου οθόνης (screenshot)

Λήψη voucher

(εικόνα 2): Πατήστε το κουμπί Εκτύπωση voucher και θα γίνει λήψη του αρχείου σε μορφή .pdf

Πηγή: enaklik.com Δείτε εδώ αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.