Τα απαιτούμενα προσόντα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για να υποβάλετε αίτηση για εργασία στο ΕΕΑ.

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν εξωτερικό συνεργάτη. Το αντικείμενο του έργου σχετίζεται με την υποστήριξη ενεργειών αναβάθμισης του τηλεσκοπίου «Αρίσταρχος» μέσω του προγράμματος ObS2OG.

Το μέγιστο κόστος σύμβασης ανέρχεται έως τις 11.400,00 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την αμοιβή του αναδόχου, πάσης φύσεως νόμιμες κρατήσεις, ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη.

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης που θα συναφθεί ανάμεσα στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και στο επιλεγέν προσωπικό θα διαρκέσει έως 6 μήνες. Η σύμβαση δύναται να ανανεωθεί μέχρι το πέρας του έργου, με εκτιμώμενο χρόνο έναρξης της σύμβασης την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024.

Ως τόπος απασχόλησης του προσωπικού ορίζονται οι εγκαταστάσεις του ΕΑΑ στο Χελμό, στο Κρυονέρι Κορινθίας και στις εγκαταστάσεις ΙΑΑΔΕΤ – Πεντέλη.

Απαραίτητα προσόντα

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο τομέα ΑστροφυσικήςΑστρονομίας και Μηχανικής.

Θα συνεκτιμηθούν:

  • Βασικές γνώσεις υπολογιστή και προγραμματισμού
  • Παρατηρησιακή εμπειρία σε οπτικά μεγάλα τηλεσκόπια ανάλυση δεδομένων από τα τηλεσκόπια
  • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά
  • Συμμετοχή σε συνέδρια (ομιλίες, Poster)
  • Συνέντευξη

Υποβολή αιτήσεων – Καταληκτική ημερομηνία

Οι αιτήσεις, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 και ώρα 10:00 π.μ. στο ΕΑΑ, στην κ. Μαρία Βασιλάκη, e-mail: m.vasilaki@noa.gr.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη.

Πηγή: proson.gr Δείτε εδώ αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.