Συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων σχολικών καθαριστριών στους Δήμους όλης της χώρας.

Αναλυτικά:

Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δήμο Άνδρου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Άνδρου.

Προσλήψεις 37 ατόμων στο Δήμο Πρέβεζας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα εφτά (37) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Πρέβεζας.

Προσλήψεις 47 ατόμων στο Δήμο Χερσονήσου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα επτά (47) ατόμων, πλήρους απασχόλησης, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Χερσονήσου

Προσλήψεις 18 ατόμων στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα οκτώ (18) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Προσλήψεις 24 ατόμων στο Δήμο Ζηρού

Ο Δήμος Ζηρού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εικοσιτεσσάρων (24) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Προσλήψεις 24 ατόμων στο Δήμο Μυλοποτάμου

Ο Δήμος Μυλοποτάμου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσιν τεσσάρων (24) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Μυλοποτάμου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 232 θέσεις εργασίας για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Προσλήψεις 61 ατόμων στο Δήμο Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα ενός (61) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Χαλανδρίου

Προσλήψεις 40 ατόμων στο Δήμο Κηφισιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

Προσλήψεις 27 ατόμων στο Δήμο Σιντικής

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Σιντικής.

Πηγή: aftodioikisi.gr Δείτε εδώ αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.