Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΣΕΠ – 5Κ/2024: Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 138 μόνιμες θέσεις

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 5Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα οκτώ (138) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

ΥΠΕΣ: Βγαίνει η προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις ΑμΕΑ – Ζητά έλεγχο θέσεων από ΟΤΑ

Εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ με την οποία ζητά τον έλεγχο και επιβεβαίωση στοιχείων θέσεων των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και νομικών προσώπων αυτών, που θα καλυφθούν από άτομα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50% και συμπεριλαμβάνονται σε Σχέδιο Προκήρυξης του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για την έκδοση της μεγάλης προκήρυξης του ΑΣΕΠ, η οποία αφορά την κάλυψη 1.600 μόνιμων θέσεων για Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ) σε φορείς του Δημόσιου.

Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΕΦΑ Λέσβου

Η ΕΦΑ Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1: «Αποκατάσταση Οθωμανικού Φρουρίου Σιγρίου ν. Λέσβου» της Πράξης «Αποκατάσταση Οθωμανικού Φρουρίου Σιγρίου ν. Λέσβου», με κωδικό ΟΠΣ 6007068, ενταγμένης στο Πρόγραμμα «Βόρειο Αιγαίο 2021-2027»

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων

Η ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου την εκτέλεση εργασιών του Υποέργου 3 με τίτλο: «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ/ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΚΣΚΑΦΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ»

Προσλήψεις 8 ατόμων στην ΕΦΑ Δυτικής Αττικής

Η ΕΦΑ Δυτικής Αττικής γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου 3 «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες» του Έργου «Αναβάθμιση Υφιστάμενης Σιδηροδρομικής Γραμμής Προαστιακού Σιδηροδρόμου Δυτικής Αττικής», με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5183859, της Δράσης 16892, ενταγμένης στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Δείτε εδώ αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α

Προσλήψεις 7 ατόμων στην ΕΦΑ Μεσσηνίας

H ΕΦΑ Μεσσηνίας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Αρχαιολογικές Εργασίες και Έρευνες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας» στο πλαίσιο του ενταγμένου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργου «Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές της Τ.Κ. Πηδήματος μέχρι την Καλαμάτα Μεσσήνη».

ΑΣΕΠ -Προκήρυξη 5Κ/2021 : Πλήρωση θέσεως στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς από επιλαχόντες

Γνωστοποιείται η πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του ν.4765/2021, (Α΄6), όπως ισχύει, μίας (1) θέσης τακτικού προσωπικού του κλάδου-ειδικότητας ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης 5Κ/2021 (ΦΕΚ 26/2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 4 ατόμων στο ΕΚΚΑ (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, για την υλοποίηση του Υποέργου και της Πράξης με τίτλο «Συνέχιση Λειτουργίας Ξενώνα Φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.)» με Κωδικό ΟΠΣ 6002300 στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αττική 2021-2027», με δικαιούχο το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.).

ΥΠΑΑΤ: Προσλήψεις 10 διοικητών σε φορείς

Στην προκήρυξη πλήρωσης δέκα θέσεων διοικούντων στους τέσσερις εποπτευόμενους οργανισμούς του προχωράει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Κώστας Τσιάρας.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 1.200 μόνιμων θέσεων Υ.Ε σε ΟΤΑ, Υπουργεία, Δημόσιους Φορείς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επεξεργασία από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης των 1.200 μονίμων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) σε ολόκληρο το Δημόσιο. Οι υποψήφιοι θα προσληφθούν βάσει συστήματος μοριοδότησης και θα καταταχθούν σε πίνακα βάσει ακαδημαϊκών και κοινωνικών κριτηρίων, ενώ θα υπάρχουν όλες οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί στον προγραμματισμό προσλήψεων του υπουργείου Εσωτερικών για τα έτη 2022, 2023 και 2024.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για μόνιμες οργανικές θέσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αίτηση-δήλωση προτιμήσεων των περιοχών/μουσικών σχολείων που επιθυμούν να διοριστούν μόνιμα καλούνται να υποβάλλουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Γενικής Εκπαίδευσης και οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Πηγή: aftodioikisi. Δείτε εδώ αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α