ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-re-hiring-fb88a9b2d6

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω ωρομισθίου εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών και όχι πέραν από την λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) ως εξής:

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Κατανέμεται εκπαιδευτικό – διδακτικό ωρομίσθιο προσωπικό, όπως ειδικότερα αναφέρεται στον πίνακα που ακολουθεί:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΗΣ

6

ΠΕ ΣΧΕΔΙΟΥ / ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

1

ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ

ΔΕ ΣΧΕΔΙΟΥ / ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΣΥΝΟΛΟ

7

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης — προκήρυξης, αίτηση στην ΕΠΑΣ Καλαμπάκας, αντίτυπο της οποίας μπορούν να παραλαμβάνουν από την Κεντρική Υπηρεσία : Άνδρου 1 & Πατησίων, ΑΘΗΝΑ 11257 Β210.8231277, BFAX 210.8839341

Ο ΕΛ.Γ.Ο. “ΔΗΜΗΤΡΑ” είναι Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανωτέρω ΕΠΑΣ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ . Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΕΠΑ.Σ. Καλαμπάκας, Ταρ. διεύθυνση: Ιωαννίνων 95, 42 200 Καλαμπάκα, τηλ. επικοινωνίας: 24320-22781. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ


 

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ανακοινώνει την την πρόσληψη του παρακάτω ωρομισθίου εκπαιδευτικού – διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας 2 μηνών και όχι πέραν από την λήξη του διδακτικού έτους 2014-2015, προκειμένου να αντιμετωπισθούν ανάγκες στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) ως εξής:

Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Κατανέμεται εκπαιδευτικό – διδακτικό ωρομίσθιο προσωπικό, όπως ειδικότερα αναφέρεται στον πίνακα που ακολουθεί:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

2

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΕΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙ

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

1

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

1

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

5

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της περίληψης — προκήρυξης, αίτηση στην ΕΠΑΣ Κρήτης, αντίτυπο της οποίας μπορούν να παραλαμβάνουν από την ανωτέρω ΕΠΑΣ ή από την ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ ΑΗΜΗΤΡΑ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της ΕΠΑ.Σ. Κρήτης, Ταρ. διεύθυνση: Μεσσαράς Κρήτης, 70 012, τηλ. επικοινωνίας: 28920-31259. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις