Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΣΕΠ -Προκήρυξη 4Κ/2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για μόνιμες θέσεις Π.Ε, Τ.Ε & Δ.Ε

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 31 μόνιμες θέσεις στην προκήρυξη 4Κ/2024 του ΑΣΕΠ για πολλές ειδικότητες στην Εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 2.500 μόνιμους με απολυτήριο Λυκείου

Υπό επεξεργασία βρίσκεται το σχέδιο Προκήρυξης για την πλήρωση περίπου δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε φορείς του Δημοσίου (υπουργεία κτλ).

Η προκήρυξη αναμένεται το επόμενο διάστημα, καθώς ήδη επεξερηγάζεται για αποστολή στο εθνικό τυπογραφείο.

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Άρτας

αποστολή στο εθνικό τυπογραφείο.

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Άρτας

Η ΕΦΑ Άρτας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένουχρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Σωστική ανασκαφική έρευνα στη θέση 3ο χλμ Άρτας-Χανόπουλου, Π.Ε. Άρτας» για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη του έργου και όχι πέραν της 31ης.12.2024

Προσλήψεις 6 ατόμων στην ΕΦΑ Φθιώτιδας και Ευρυτανίας

Η ΕΦΑ Φθιώτιδας και Ευρυτανίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 1 με τίτλο «Στερέωση και αποκατάσταση μνημείου Ασκληπιείου Δαφνούντα και του βωμού» στο πλαίσιο της πράξης «Αποκατάσταση και ανάδειξη Ασκληπιείου Δαφνούντα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας» με MIS5200479, που υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας.

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας

Η ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες», απολογιστικά και με αυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Βοιωτίας

H ΕΦΑ Βοιωτίας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου 3με τίτλο «αρχαιολογικές έρευνες & εργασίες» του ενταγμένου Έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με τίτλο «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αγ. Γεωργίου και έργων προσαγωγής στην ΕΕΛ Λιβαδειάς» και κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5164462.

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής

 

Η ΕΦΑ Ανατολικής Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη λοιπών ειδικοτήτων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του ενταγμένου στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», έργου με τίτλο «Αντικατάσταση και επέκταση δικτύου ύδρευσης περιοχής Νότιας Γειτονιάς (περιοχή Μιχούλι) της Δ.Ε. Γλυκών Νερών και των Π.Ε. 7 και Π.Ε. 8 της Δ.Ε. Παιανίας του Δήμου Παιανίας».

ΑΣΕΠ: Στο ΦΕΚ η προκήρυξη 1ΓΤ/2024 (έγγραφο)

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη 1ΓΤ/2024 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα σχολεία της χώρας.

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 2ΓΔ/2024

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2ΓΔ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, για τους κλάδους ΔΕ01 και ΔΕ02, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Δ.Ε.

Προσλήψεις μόνιμων υπαλλήλων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (αιτήσεις)

Γνωστοποιείται η πλήρωση συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Ν.Π.Δ.Δ.» (Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών), σύμφωνα με τα άρθρα 56 & 57 του Ν. 5043/2023, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διετούς διάρκειας, η οποία μετά τη λήξη της διετίας δύναται, βάσει του άρθρου 36 του Ν. 2324/1995, να μετατραπεί σε αορίστου χρόνου.

Απόσπαση 53 υπαλλήλων στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας (πρόσκληση)

H Εθνική Αρχή Διαφάνειας προκηρύσσει την κάλυψη, με απόσπαση, τριάντα τεσσάρων (34) θέσεων Επιθεωρητών-Ελεγκτών της Μονάδας Επιθεωρήσεων και Ελέγχων της Ε.Α.Δ. στην Κεντρική Υπηρεσία (Κ.Υ.) με έδρα την Αθήνα και δεκαεννέα (19) συνολικά θέσεων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες (Π.Υ.) (Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πάτρας, Ρεθύμνου, Σερρών και Τρίπολης).

Προσλήψεις 12 αρχαιολόγων στο υπουργείο Πολιτισμού

ο υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του Υποέργου 1 «Καταγραφή και τεκμηρίωση μουσειακών κινητών μνημείων, οριστικοποίηση ψηφιοποιημένου υλικού και δημοσιοποίηση δεδομένων» της Πράξης «Καταγραφή, τεκμηρίωση και ψηφιοποίηση κινητών μνημείων αρχαιολογικών μουσείων Π. Ε. Ηπείρου στο πλαίσιο της Πιστοποίησης Μουσείων» με κωδικό MIS 5189968.

Προσλήψεις 25 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων σε διάφορες περιοχές ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προσλήψεις 54 μόνιμων οδηγών στη ΣΤΑ.ΣΥ. (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τεσσάρων (54) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδου/ειδικότητας ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΜΩΝ, στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.). Aιτήσεις έως 15 Ιουλίου.

ΑΣΕΠ: Στo Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 1ΓΒ/2024 (πίνακας)

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1ΓΒ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά ογδόντα δύο (82) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού προσωπικού μόνιμου και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου από επιτυχόντες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με τα άρθρα 8 έως 25 του ν. 4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει. (Πηγή: aftodioikisi.gr) 50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς