Εκατοντάδες προσλήψεις κάνουν αυτοί την περίοδο οι Δήμοι και οι Περιφέρειες.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για εποχικούς υπαλλήλους, διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα προσληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά:

Προσλήψεις 80 ατόμων στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, γνωστοποιεί την πρόσληψη συνολικού αριθμού ογδόντα (80) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως 60 ημερομίσθια ανά άτομο για χρονικό διάστημα 6,5 μηνών και έως της εγκεκριμένης διάθεσης πίστωσης ) στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Αγ. Δημητρίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» Περιόδου 2023-2024, του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής.

Κοινωνικό λειτουργό προσλαμβάνει ο Δήμος Παλλήνης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του Υποέργου 1 της Πράξης: “ Συνέχιση Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλλήνης ” με Κωδικό ΟΠΣ 6002464 στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2021 – 2027» στον Δήμο Παλλήνης.

Προσλήψεις γιατρών στο Δήμο Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού ιατρών, για την κάλυψη δύο θέσεων εργασίας. Οι θέσεις θα καλυφθούν με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά 2 άτομα για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Πειραιά, που εδρεύει στον Πειραιά της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου «Παρακολούθηση της υγείας των παιδιών που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας» συνολικής διάρκειας έως 12 μήνες.

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Σύμης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων στο Δήμο Σύμης, που εδρεύει στη Σύμη Δωδεκανήσου της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Προσλήψεις 61 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά εξήντα ενός (61) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων», που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις μίσθωσης έργου για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων», συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις ηλεκτρολόγων στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Καλαμάτας – Μεσσήνης

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Καλαμάτας – Μεσσήνης ανακοινώνει την πρόσληψη 3 Ηλεκτρολόγων ΔΕ με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 8 μηνών.

Προσλήψεις 4 ατόμων στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης αποχέτευσης Αλμωπίας.

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Αβδήρων

Ο Δήμος Αβήρων ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνουδιάρκειας δύο (2) μηνών: δέκα (10) εργατών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας έτους 2024 στο Δήμο μας, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών.

Προσλήψεις 6 συμβασιούχων στο Δήμο Στυλίδας

O Δήμος Στυλίδας ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση Ι.Δ.Ο.Χ., για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών του, που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες) την 6η Σεπτεμβρίου 2023 και την κήρυξη/παράταση του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Προσλήψεις 26 ατόμων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Η ΠΕ Κέρκυρας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, γνωστοποιεί την πρόσληψη 26 ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές, για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 9 ατόμων στο Δήμο Ηρακλείου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (Περίοδος 2023-2024), στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.ΑμεΑ) του Δήμου Ηρακλείου.

Προσλήψεις 14 ατόμων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (4 άτομα με 34 ημερομίσθια/άτομο & 10 άτομα με 60 ημερομίσθια/άτομο) εργατοτεχνικού προσωπικού Υ.Ε, συνολικού αριθμού Δέκα οκτώ (14) ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαίας

Προσλήψεις 15 ατόμων στο Δημο Ρήγα Φεραίου

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού δεκαπέντε (15) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως τέσσερις {4} μήνες και όχι πέραν της λήξης της αντιπυρικής περιόδου έτους 2024, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας

ΑΣΕΠ: Ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Δήμο Κάτω Νευροκοπίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου, που εδρεύει στο Κάτω Νευροκόπι της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» έτους 2023-2024 στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.

Προσλήψεις 5 συμβασιούχων στο Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει ότι θα προσληφθούν 5 άτομα με σύμβαση ΙΔΟΧ, για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Τεμπών (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τεμπών, που εδρεύει στο Συκούριο.

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Αβδήρων

Ο Δήμος Αβήρων ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνουδιάρκειας δύο (2) μηνών: δέκα (10) εργατών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας έτους 2024 στο Δήμο μας, για αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών.

Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων μετά την 183/2024 (ΑΔΑ:Ψ4ΠΨΩΡΜ-469) απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει πέντε (5) εργάτες πυροπροστασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, για διάστημα τριών (3) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07 όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν.5043/2023.

Προσλήψεις 6 ατόμων στο Δήμο Κω

Ο Δήμος Κω ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007, όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν. 5043/2023, συνολικά έξι (6) ατόμων,

Προσλήψεις 10 συμβασιούχων στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προκλήθηκαν από τις εκτεταμένες ζημιές από τις πλημμύρες που έπληξαν όλη την έκταση του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου λόγω της κακοκαιρίας DANIEL.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 7 ατόμων στο Δήμο Σκιάθου

O Δήμος Σκιάθου, ανακοινώνει την πρόσληψη 7 ατόμων, με σύμβαση ΙΔΟΧ διάρκειας 8 μηνών.

Προσλήψεις 47 ατόμων στο Δήμο Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα ενός (47) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για την «Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Καλαθά» με διάρκεια απασχόλησης έως δύο μήνες από τις 12/7/2024

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στο Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ», που εδρεύει στο Αργοστόλι της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 34 ατόμων στο Δήμο Λευκάδας

Ο Δήμος Λευκάδας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά συνολικά τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Προσλήψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δυο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που εδρεύει στη Μυτιλήνη, με αντικείμενο την εκτέλεση του Ευρωπαϊκού έργου: «CARDIMED: Εφαρμογή της Κλιματικής Προσαρμογής και Ανθεκτικότητας στην Περιοχή της Μεσογείου», του Χρηματοδοτικού Πλαισίου HORIZON EUROPE CLIMATE»

Προσλήψεις 8 ατόμων στο Δήμο Βόλου

Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», χρονικής περιόδου 2023-2024

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 5 ατόμων στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, γνωστοποιεί την πρόσληψη 5 ατόμων με συμβάσεις ΙΔΟΧ διάρκειας 6 και 8 μηνών. (aftodioikisi) ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επόμενη πληρωμή του επιδόματος παιδιού. Θέσεις γραμματέων έως 2.000€. Έρχεται νέος κοινωνικός τουρισμός από τη ΔΥΠΑ