Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις 83 ατόμων σε Αττική, Αγρίνιο, Κέρκυρα και Σέρρες (λίστα)

Συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων σε διάφορες περιοχές ο ΔΕΔΔΗΕ.

Προσλήψεις στη Δημοτική Aστυνομία: Μέχρι πότε τα δικαιολογητικά

Έως την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024 στις 2μμ θα πρέπει οι υποψήφιοι να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά για το Β΄ Στάδιο της Προκήρυξης 1Κ/2024 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 8/22.02.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π., Φ.Ε.Κ. 10/29.02.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π. & Φ.Ε.Κ. 11/05.03.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.213 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Αστυνομία, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Πρέβεζας (προκήρυξη)

Η ΕΦΑ Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες» των έργων των ΣΑΝΑ 114 & 514 – ΠΔΕ 2024 (κωδικός 2022ΝΑ51400041 5150324).

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Ηλείας

Η ΕΦΑ Ηλείας γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου (2)με τίτλο: «Σωστικές αρχαιολογικές έρευνες» του έργου: «Αντικατάσταση Τμημάτων και επέκταση Δικτύων Ύδρευσης Οικισμών Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας» του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Προσλήψεις 54 μόνιμων οδηγών στη ΣΤΑ.ΣΥ. (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα τεσσάρων (54) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) κλάδου/ειδικότητας ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΜΩΝ, στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.)

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Ευβοίας

Γνωστοποιείται η πρόσληψη προσωπικού λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 6 «Αρχαιολογία», της Πράξης «Έργα συλλογής μεταφοράς επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων οικισμών παραλίας Αυλίδας, Βαθέως και Δροσιάς Δήμου Χαλκιδέων.

Προσλήψεις 81 ατόμων στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΦEΣTIBAΛ KINHMATOΓPAΦOY ΘEΣΣAΛONIKHΣ», γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως πέντε (5) μηνών, εκατόν ογδόντα ενός (181) ατόμων, για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των προγραμμάτων και των δράσεων του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του αναφερόμενου παρακάτω, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα καθήκοντα και τα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Νέες προσλήψεις συμβασιούχων στον ΟΚΑΝΑ

Ο ΟΚΑΝΑ γνωστοποιεί την πρόσληψη 6 συμβασιούχων.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 44 ατόμων στον ΟΠΕΚΕΠΕ (προκήρυξη)

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων, στην Κεντρική Υπηρεσία και σε Οργανικές Μονάδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. που εδρεύει στην Αθήνα στην Περιφερειακή Ενότητα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Προσλήψεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ανακοινώνει την πρόσληψη ειδικευμένου επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση της δράσης «Ανασκαφή, προστασία και ανάδειξη απολιθωμένων κορμών στο απολιθωμένο δάσος Κερασιάς Εύβοιας», ενταγμένης στον ΑΠ 2 «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» του Χ.Π. ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2022, για χρονικό διάστημα 2 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης

121 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς της ΔΥΠΑ (αιτήσεις)

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το σχολικό έτος 2024-2025.

ΑΣΕΠ – 4Κ/2024: Στο Εθνικό Τυπογραφείο προκήρυξη για 31 μόνιμες προσλήψεις

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 4Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ., σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριάντα μίας (31) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην εταιρεία «Διαχειριστής ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» – ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε. (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

50 θέσεις εργασίας και με καλούς μισθούς έως 2.800€

Γραμματέας ζητείται από εισαγωγική εταιρεία/κατάστημα Ειδών Υγιεινής

13 θέσεις εργασίας σε καταστήματα ΔΕΗ σε πολλές περιοχές

Το Χαμόγελο του Παιδιού ζητά υπάλληλο τμήματος εθελοντισμού και εκδηλώσεων

Άτομο για Εξυπηρέτηση Πελατών και Υποδείξεις Ακινήτων (1.200€)

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ για ιατρείο ζητείται

Ζητείται γραμματέας σε νοσοκομειακό ίδρυμα

ΑΤΟΜΟ, ακόμα και ανειδίκευτος, ζητείται από εταιρεία επαγγελματικών πλυντηρίων

Γραμματέας ζητείται για μερική απασχόληση

Οικογένεια αναζητά οικιακή βοηθό (1.000 €)

Αθλητική εταιρεία ζητά συνεργάτη για γραμματειακή υποστήριξη

Γραμματειακή Υποστήριξη για εταιρεία στον κλάδο της κατασκευής επίπλων

Υπάλληλος Γραφείου ζητείται για τη στελέχωση του τμήματος διακίνησης

Άτομο αναζητείται για πλήρη απασχόληση για εποχική εργασία

Υπάλληλος Βιβλιοπωλείου για εξυπηρέτηση πελατών

Συσκευάστρια τροφίμων ζητείται

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.