Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για προσλήψεις Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών στο Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Κτηματολόγιο σύμφωνα με νέα προκήρυξη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Συγκεκριμένα, το Κτηματολόγιο απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις α) Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Κτηματολογίου και β) Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών στο ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Υποβολή δικαιολογητικών

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Αναπληρωτών Γενικών Διευθυντών, βάσει των ανωτέρω, καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους προς το ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Ειδικότερα:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους με επισύναψη των δικαιολογητικών τους, από 9.7.2024 (έναρξη υποβολής των αιτήσεων) έως και 22.7.2024 (λήξη υποβολής των αιτήσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopiko@ktimatologio.gr αναγράφοντας ως θέμα «Υποβολή αίτησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις α) Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Κτηματολογίου και β) Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών στο ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο».

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδα (site) του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο» στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση (www.ktimatologio.gr) και στην ενότητα «Προκηρύξεις Διαγωνισμών – Διαβουλεύσεις – Συμβάσεις».

Τα υποβαλλόμενα έγγραφα, αίτηση και δικαιολογητικά, θα πρέπει να αποσταλούν με ευθύνη των ενδιαφερομένων σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο, δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 9 MB (οι μορφότυποι των επισυναπτόμενων εγγράφων που υποστηρίζονται είναι: doc, docx, rtf, tif, pdf). Τα επισυναπτόμενα μπορούν να αποστέλλονται και σε συμπιεσμένη μορφή τύπου zip.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να περιέχονται ενσωματωμένα στο μήνυμα χωρίς παραπομπές σε συνδέσμους (OneDrive) κ.λπ.

Οι ενδιαφερόμενοι με την αίτησή τους συνυποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Τίτλους Σπουδών και τυχόν πράξεις αναγνώρισης αυτών.

Βεβαιώσεις επαγγελματικής εμπειρίας (συμβάσεις, δελτία παροχής υπηρεσιών ή άλλα παραστατικά αποδείξεως πληρωμών, βεβαιώσεις εργοδότη).

Πιστοποιητικό Αγγλικής Γλώσσας επιπέδου Άριστα, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο π.δ. 85/2022 «Καθορισμός προσόντων διορισμού σε φορείς του Δημοσίου (Προσοντολόγιο-Κλαδολόγιο)» (Α’ 232).

Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 με την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν υπεύθυνα ότι όσα δηλώνουν στην αίτησή τους είναι αληθή και ότι όλα τα συνοδευτικά της αιτήσεώς τους αποδεικτικά έγγραφα είναι γνήσια και τυχόν πρωτότυπα βρίσκονται στη διάθεσή τους.

Πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νομίμου απαλλαγής από αυτές.

Όλα τα προσκομιζόμενα έγγραφα θα πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα, άλλως να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση σε αυτή, και δεν απαιτείται η επικύρωσή τους κατά το στάδιο υποβολής της αίτησης.

Ο επιλεγείς θα αναδειχθεί βάσει του πίνακα που θα συμπεριληφθεί στο πρακτικό αξιολόγησης, το οποίο θα συνταχθεί κατά το τελικό στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης, και οφείλει να προσκομίσει πριν την ανάληψη των καθηκόντων του με το Φορέα τα ακόλουθα:

Απόσπασμα ποινικού μητρώου.

Πιστοποιητικό από το αρμόδιο Πρωτοδικείο ότι ο επιλεγείς δεν τελεί υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική), υπό επικουρική δικαστική συμπαράσταση (πλήρη ή μερική) και υπό τις δύο αυτές καταστάσεις.

Πιστοποιητικό από την αρμόδια Εισαγγελία από το οποίο θα προκύπτει ότι ο επιλεγείς δεν είναι υπόδικος που έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα ή κατ’ άλλον νόμιμο τρόπο για κακούργημα ή για πλημμέλημα της αντίστοιχης περίπτωσης της ενότητας ΙΙ της παρούσας, έστω και αν το αδίκημα αυτό έχει παραγραφεί.

Επισημαίνεται ότι στην παρούσα διαδικασία προβλέπεται η υποβολή ενστάσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών (ημερολογιακών) από τη δημοσιοποίηση του Πρακτικού της Επιτροπής επιλογής.

Οι ενστάσεις εξετάζονται σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από τα μέλη του Δ.Σ. του Φορέα, τα οποία δεν συμμετέχουν στην επιτροπή επιλογής και ορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα. (DNEWS)