Τρέχουν σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Τρεις προκηρύξεις είναι σήμερα σε εξέλιξη για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο. Η πρώτη έχει εκδοθεί από το ΑΣΕΠ και αφορά μόνιμες θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο. Οι επόμενες δύο αφορούν μόνιμο προσωπικό στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ).

Δείτε αναλυτικά τις τρεις προκηρύξεις:

Η προκήρυξη ΑΣΕΠ

Ανοικτή είναι η πλατφόρμα ΑΣΕΠ για νέες αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 3Κ/2024 για πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 59 θέσεων μόνιμου προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο. 

Στην προκήρυξη μπορούν να λάβουν μέρος αποκλειστικά υποψήφιοι των κλάδων Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ενώ οι 59 θέσεις κατανέμονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, οι 59 μόνιμες θέσεις εργασίας που προβλέπει η 3Κ/2024 προκήρυξη του ΑΣΕΠ κατανέμονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης, Ιωάννινα, Καβάλα, Λάρισα, Μεσσηνία και Ρόδο.

Στην προκήρυξη ζητούνται 8 διαφορετικές ειδικότητες.

Δείτε περισσότερα για την προκήρυξη 3Κ/2024 πατώντας ΕΔΩ

Η προκήρυξη για τον ΟΑΣΑ

Η πρώτη προκήρυξη απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ, ΤΕΙ και λυκείου ή με όρους προκήρυξης σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ).

Ζητούνται οικονομολόγοι, απόφοιτοι πληροφορικής, διοικητικοί υπάλληλοι, λογιστές και μηχανικοί.

Δείτε περισσότερα για την πρώτη προκήρυξη του ΟΑΣΑ πατώντας εδώ

Η προκήρυξη για ΑμεΑ στον ΟΑΣΑ

Η δεύτερη προκήρυξη απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε Άτομα με Αναπηρία. Συγκεκριμένα, ζητούνται απόφοιτοι λυκείου / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού. Στην προκήρυξη υπάρχουν δύο θέσεις με εμπειρία και μία θέση χωρίς εμπειρία.

Δείτε περισσότερα για την προκήρυξη ΑμεΑ του ΟΑΣΑ πατώντας εδώ

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοινωνικός τουρισμός: ΑΦΜ για αίτηση σήμερα. ΔΥΠΑ: Θέσεις εργασίας με μισθό 818€. Τρία νέα προγράμματα διακοπών με voucher έως 200€