Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΣΕΠ – 2Κ/2024: Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για 817 θέσεις εργασίας

Ανακοινώνεται ότι, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 9 του άρθρου 56 του ν.4765/2021, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.) Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης καθώς και θέσεων (από μεταφορά) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Ιουνίου 2024.

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 15 ατόμων στον Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε (15) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Σώματος Φύλαξης Φύσης, στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), που εδρεύει στην Λεωφόρο Μεσογείων 207, Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Προσλήψεις 15 ατόμων στο Υπουργείο Πολιτισμού

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ-ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΝΟΥΣΗ – ΔΟΥΚΑ ΤΖΑΤΖΑ», της Πράξης «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TOY ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ ΜΑΝΟΥΣΗ ΔΟΥΚΑ-ΤΖΑΤΖΑ ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ», με κωδικό ΟΠΣ 5076696.

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΣΑ (προκήρυξη)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Α.Ε. γνωστοποιεί την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δέκα (10) συνολικά θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.).

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 115 ατόμων στον ΕΛΓΑ (προκήρυξη)

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δεκαπέντε (115) ατόμων για την κάλυψη αναγκών των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων (ανά την Επικράτεια) ανακοινώνει ο ΕΛ.Γ.Α. που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Ιωαννίνων

Η ΕΦΑ Ιωαννίνων, ανακοινώνει ότι λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του έργου που αφορά εργασίες συντήρησης σε μεταλλικά και κεραμικά ευρήματα και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων του έργου απαιτείται η πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα. Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα έξη [ 6 ] μηνών και όχι πέραν της 31/12/2024.

Προσλήψεις 17 ατόμων στο ΔΕΔΔΗΕ (προκηρυξη)

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη 17 ατόμων σε διάφορες περιοχές.

Προσλήψεις 35 ατόμων στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής

Ο Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθμού τριάντα πέντε (35) ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τέσσερις (4) μήνες, για τις ανάγκες πυραφάλειας και πυροπροστασίας του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω.

Προσλήψεις στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε.

Η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε. ανακοινωνει ότι προτίθεται να καταρτίσει Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.) με δύο (2) άτομα στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης για την πράξη: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» συνολικής διάρκειας από την υπογραφή των συμβάσεων έως 17 μήνες με δυνατότητα παράτασης έως την ολοκλήρωση των ανωτέρω πράξεων.

Προσλήψεις 10 ατόμων στη Δαίδαλος ΑΕ

Η Δαίδαλος ΑΕ γνωστοποιεί την πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (εφεξής «Πρόσκληση») για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου (Σ.Μ.Ε.) με δέκα (10) άτομα στο πλαίσιο υλοποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης για το έργο: «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΕΛΟΥΝΤΑΣ».

Προσλήψεις 4 ατόμων στην ΕΦΑ Κιλκίς

Η ΕΦΑ Κιλκίς γνωστοποιεί την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση του έργου «Στέγαστρο Προστασίας και Ανάδειξης Κεραμικού Κλιβάνου Ευρωπού» ενταγμένο στο «Πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020» με κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0045935688, που υλοποιείται απολογιστικά και μεαυτεπιστασία από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς.

Προσλήψεις 21 ατόμων στο ΓΟΕΒ Αχελώου

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ένα (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Γ.Ο.Ε.Β. Αχελώου, που εδρεύει στο Αγρίνιο – Αιτωλοακαρνανίας.

Προσλήψεις 29 ατόμων στον Ελληνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων

Ο Ελληνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων καλεί τους ενδιαφερόμενους για τη σύναψη σύμβασης έργου για τις εξής ειδικότητες:

ΠΕ Ιατρών, ΠΕ Μαθηματικών, ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Επικοινωνίας Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων.

Προσλήψεις 16 ατόμων στην ΕΦΑ Κιλκίς

Η ΕΦΑ Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες» απολογιστικά και με αυτεπιστασία.

Αιτήσεις για 59 μόνιμες θέσεις Τ.Ε & Δ.Ε

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για την πρόσληψη 59 μόνιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Προσλήψεις 156 ατόμων στην ΕΑΒ (προκήρυξη)

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. (ΕΑΒ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν πενήντα έξι (156) ατόμων για την υλοποίηση συμβάσεων έργου που συνάπτονται μεταξύ της Εταιρείας και αλλοδαπών Εταιρειών ή φορέων συνδεόμενων με την Εθνική άμυνα και ασφάλεια του Κράτους, και ειδικότερα για τις λειτουργικές ανάγκες των Διεύθυνσεων Υγείας, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος, Διαχείρισης & Ελέγχου Ποιότητας και της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής του Εργοστασίου της ΕΑΒ, στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας).

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό. ΔΥΠΑ: 400€ για 25.000 ανέργους. 160 νέες θέσεις εργασίας και με απολυτήριο λυκείου στο Δημόσιο