ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-art-time-job-vacancies

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέγιστης διάρκειας δύο (02) μηνών και συγκεκριμένα δεκατριών (13) εργατών/τριών καθαριότητας που θα απασχοληθούν για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κέρκυρας στις Δημοτικές Ενότητες Κερκυραίων, Αχιλλείων, Παρελίων & Παλαιοκαστριτών ενώ μετά την παρέλευση του διμήνου η σχέση εργασίας λύεται αυτοδίκαια.

Οι υποψήφιοι/ιες πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 6 του Ν.2207/1994 καθώς και του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης αυτής (αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων).
Καλούμε, όσους επιθυμούν, να υποβάλουν την αίτησή τους εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, δηλ. από τη Δευτέρα 16-3-2015 έως και την Παρασκευή, 20-3-2015 , με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας και
2. Υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρουν ότι : α) δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του
Υπαλληλικού Κώδικα, β) διαθέτουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα για να εργαστούν καθώς και ότι γ) δεν έχουν το κώλυμα του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.

Έντυπα αιτήσεων και υπεύθυνης δήλωσης διατίθενται από την Υπηρεσία μας.
Η παρούσα να δημοσιευθεί σε μια τοπική εφημερίδα, στην ιστοσελίδα του Δήμου και να αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, Μαράσλειο Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α , με πρακτικό ανάρτησης.
Υπεύθυνοι υπάλληλοι για την παραλαβή ορίζονται οι: α. Μιλτιάδης Σταθόπουλος, κλάδου ΔΕ Διοικητικού, και β. Μαρία Καραβασίλη, κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, Μαράσλειο Μέγαρο, Λεωφ. Αλεξάνδρας 6α, 1ος όροφος και ισόγειο αντίστοιχα. Πληροφορίες στα τηλ. 2661 3 62776-775.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις