Νέες προσλήψεις θα γίνουν σε Δημόσιο και φορείς το επόμενο διάστημα.

Ζητούνται υποψήφιοι των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Στους διαγωνισμούς συμμετέχουν υποψήφιοι ηλικίας 18 – 65 ετών.

Δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Προσλήψεις 9 ατόμων στο Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Λέσβου

Το Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, γνωστοποιεί την πρόσληψη ειδικευμένου επιστημονικού και εργατοτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση της δράσης «Ανασκαφή, προστασία και ανάδειξη απολιθωμένων κορμών στο απολιθωμένο δάσος Κερασιάς Εύβοιας», ενταγμένης στον ΑΠ 2 «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» του Χ.Π. ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2022.

Προσλήψεις 6 ατόμων στην ΕΦΑ Ιωαννίνων

Η ΕΦΑ Ιωαννίνων γνωστοποιεί την πρόσληψη ενός (1) Αρχαιολόγου, ενός (1) ΔΕ Εργατοτεχνίτη και τριών (3) ΥΕ Εργατών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ» για χρονικό διάστημα δύο μηνών (2) από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης, έως τη λήξη του έργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού, και όχι πέραν της 31ης -12-2024.

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη νέων εργασιακών συμβούλων στη ΔΥΠΑ

Εγκρίθηκε, από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους της ΔΥΠΑ (www.dypa.gov.gr) και του ΑΣΕΠ, η Προκήρυξη ΣΟΧ 1/2024, για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων πλήρους απασχόλησης 8/μηνης διάρκειας με δυνατότητα παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και δυνατότητα εκ νέου παράτασης για άλλους οκτώ μήνες και όχι πέραν της λήξης του προγράμματος, σε υπηρεσίες της Δ.ΥΠ.Α.

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στην ΕΦΑ Δράμας

Η ΕΦΑ Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 2 «Δαπάνες Αρχαιολογικής Υπηρεσίας» του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Παρανεστίου»

Προσλήψεις συμβασιούχων στην ΕΦΑ Πρέβεζας

Η ΕΦΑ Πρέβεζας γνωστοποιεί την πρόσληψη προσωπικού λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Νικόπολη: Εργασίες αποκατάστασης Παλατιού (οίκου Γεωργίου Εκδίκου) και άμεσου περιβάλλοντος χώρου του» του Έργου «SUB.7.3.4 – Νικόπολη: Εργασίες αποκατάστασης Παλατιού (οίκου Γεωργίου Εκδίκου) και άμεσου περιβάλλοντος χώρου του».

Προσλήψεις 12 ατόμων στον ΔΕΔΔΗΕ (προκηρύξεις)

Συνεχίζει το μπαράζ προσλήψεων ο ΔΕΔΔΗΕ. Δείτε τις προκηρύξεις: Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΜ-Θ Περιοχή Έδεσσας Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2024 Παράρτημα Ανακοίνωσης Έντυπο Αίτησης Νέο Ειδικό Παράρτημα Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων Ειδικό Παράρτημα (Α1) Απόδειξης Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ Ειδικό Παράρτημα (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 10/05/2024 έως και 20/05/2024. Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΝ

ΑΣΕΠ-3Κ/2024: 59 μόνιμες προσλήψεις σε ΤτΕ και Εθνικό Τυπογραφείο (ΦΕΚ)

Δημοσιέυτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για την πρόσληψη 59 μόνιμων στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Προκήρυξη 35 θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (αιτήσεις)

Η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Μ.Ε.Α. Ε.Ε.), με το αριθ. πρωτ.2692/26-04-2024 έγγραφό της, ανακοινώνει την προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με απόσπαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν. 3320/2005 και της απόφασης C(2008)6866/12-11-2008*

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 817 μόνιμες θέσεις στην προκήρυξη 2Κ/2024

Στις 9 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στην προκήρυξη 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ που αφορά 817 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ για το χώρο της υγείας.

Πηγή: aftodioikisi.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Voucher Pass 150€: Τελευταία ευκαιρία για βοήθημα. Τηλεργασία με μισθό έως 40.000 ευρώ. LIDL: Θέσεις με μισθούς 1.130-2.660.