ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs-growth

Ανακοίνωση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου (ΠΕ ΚΑΒΑΛΑ) για την πρόσληψη προσωπικού πέντε (5) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητα:

Ειδικότητα

Αριθμός ατόμων

Χρονική διάρκεια

Βοηθός-Εργάτης Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε.

5

Δύο (2) μήνες

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα πρόσληψης.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1 Απλό φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Απλό φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Δημοτικού ή Γυμνασίου ή Λυκείου.
3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο ή σε Νομικό Πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 εντός δωδεκαμήνου.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης έκδοσης τελευταίου εξαμήνου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, με την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε μέσω Ταχυδρομείου, μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου και ώρα 14:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι αιτήσεις μέσω Ταχυδρομείου να έχουν παραληφθεί μέχρι την αναφερόμενη ημερομηνία και ώρα και όχι να έχουν απλώς σφραγίδα ταχυδρομείου έως την ημερομηνία αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις