ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-Job-Search

Ο ΑΗΣ Χανίων της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη δύο (2) έκτακτων ημερομίσθιων ανειδίκευτων εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60) ημερομισθίων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της μονάδας.

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

ΑΗΣ ΧΑΝΙΩΝ

Ν. ΧΑΝΙΩΝ

ΥΕ ΕΡΓΑΤΗΣ

60 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

2

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν την παραπάνω θέση να υποβάλλουν από 11/03/2015 έως και 20/03/2015 και από ώρα 09.00 έως 13.00 στα γραφεία του ΑΗΣ Χανίων, Περιοχή Ξυλοκαμάρα Νεροκούρου, την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση η οποία διανέμεται από τη Γραμματεία της Μονάδας υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης :
• Εντοπιότητα
• Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.
• Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψη¬φίου κλπ.).
• Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας
• Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Σημείωση : Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στη ΔΕΗ Α.Ε.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις