ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-EY45

Ανακοίνωση για την πρόσληψη , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου , η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τους δύο (2) συνολικά μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12)μηνών , συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) εργαζομένων για την πλήρωση θέσεων , οι οποίες δεν καλύφθηκαν στο πλαίσιο της αρ. 8240/11/02/2015 Ανακοίνωσης , διότι δεν υπήρξαν υποψήφιοι για τις θέσεις προς πλήρωση, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Λαμιέων στη ΛΑΜΙΑ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα ( τυπικά, κύρια και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός

θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΛΑΜΙΑ

ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡ/ΡΩΝ-

ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΜΕ

ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ

ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ

2 μήνες

3

102

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

ΛΑΜΙΕΩΝ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ

2 μήνες

1

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά :
1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007.
3. Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας, πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς
πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων Τ.Κ.35100, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού , απευθύνοντάς την, στην Δ/ νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού-Γραφείο Προσωπικού Ι.Δ.Α.Χ-Ι.Δ.Ο.Χ (τηλ. επικοινωνίας: 2231351027, 2231351029, 2231351068).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (05) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις