ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Εταιρεία φροντίζει να παρέχει ένα ισορροπημένο εργασιακό περιβάλλον που καλλιεργεί κλίμα γόνιμου διαλόγου και συνεργασίας, με στόχο την επίτευξη αμοιβαίως καλής πίστης και κατανόησης. Προσφέρει στους ανθρώπους της δυναμικές προοπτικές εξέλιξης και ίσες ευκαιρίες προόδου, με σεβασμό στον άνθρωπο και τη διαφορετικότητα.

13 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


AEGEAN

Η AEGEAN συγκαταλέγεται σταθερά στις πιο επιτυχημένες Αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης και ψηφίζεται συνεχώς από τους επιβάτες ανάμεσα στις καλύτερες σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση και την άνεσή τους. Το 2022, η AEGEAN βραβεύτηκε για ενδέκατη συνεχή χρονιά και δωδέκατη φορά τα τελευταία 13 χρόνια ως «η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη», από τα Skytrax World Airline Awards. Παράλληλα, συνέχισε να βρίσκεται μεταξύ των 10 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για το προσωπικό καμπίνας που διαθέτει και την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρουν στους επιβάτες τους.

4 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


NESTLE

Είτε βρίσκεστε στην αρχή της επαγγελματικής σας πορείας, είτε αναζητάτε τρόπους να συνεχίσετε δυναμικά τη σταδιοδρομία σας, εξερευνήστε πως μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας.

13 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


JYSK

Έχουμε προσδοκίες από τους εργαζόμενους – αλλά σίγουρα και οι εργαζόμενοι θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να έχουν προσδοκίες από τη JYSK. Έτσι με τη βοήθεια συχνών ερευνών που κάνουμε, έχουμε καθιερώσει συγκεκριμένες υποσχέσεις προς τους εργαζόμενους. Από αυτές τις συχνές έρευνες, αντιλαμβανόμαστε ότι οι εργαζόμενοι εκτιμούν σε εμάς, ακριβώς αυτές τις υποσχέσεις.

54 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ

Εάν θέλεις να μοιραστείς το πάθος μας, τον ενθουσιασμό μας, την εμμονή στη ποιότητα και στην κορυφαία εξυπηρέτηση του πελάτη, ή ακόμα σε περίπτωση που θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου πορεία, μα πάνω από όλα: εάν επιθυμείς να ενταχθείς σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όπου σε εκτιμούν και σε σέβονται ως προσωπικότητα, τότε σε προσκαλούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας.

21 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


INTERSPORT Athletics

Στον Όμιλό μας, αναγνωρίζουμε ότι στις σημερινές συνθήκες της συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς και του ισχυρού ανταγωνισμού, οι Άνθρωποι μας είναι ο πρωταρχικός παράγοντας για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Βασιζόμαστε στους Ανθρώπους μας, στον ενθουσιασμό τους, την αφοσίωση τους και τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία, την αξιοπρέπεια, την ασφαλή εργασία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα.

35 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


ΚΑΡΕΛΙΑ

Αν είστε δημιουργικοί, αφοσιωμένοι, έχετε πάθος για την επιτυχία και σας ενδιαφέρει να κάνετε καριέρα στην Καρέλια, στείλτε το βιογραφικό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις βρεθεί μία θέση που σας ταιριάζει.

5 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Προχωράμε σε offer, προγραμματίζουμε την ημερομηνία πρόσληψης και συντονίζουμε τη διαδικασία αποστολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Παράλληλα σε ενημερώνουμε για την εισαγωγική σου εκπαίδευση στην εταιρία.

97 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Ως οικογενειακή επιχείρηση, λειτούργησε έως το 1989, χρονιά κατά την οποία απέκτησε τη σημερινή νομική της μορφή: Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.  Η εταιρία συνεχώς ζητά νέο προσωπικό.

7 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα


Coca Cola Ελλάδας

Με 53 χρόνια παρουσίας στην αγορά και χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που διαθέτουμε, παράγουμε και προσφέρουμε ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια του κλάδου.

21 θέσεις εργασίας προσφέρονται από την εταιρία: Δείτε περισσότερα