Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου – Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.

«Ενεργές» είναι οι αιτήσεις συμμετοχής στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) αναφορικά με νέες προσλήψεις για την κάλυψη δύο θέσεων εργασίας.

Οι θέσεις αφορούν δύο ελεύθερους επαγγελματίες πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης για την κάλυψη αναγκών τεχνικής και οικονομικής διαχειριστικής υποστήριξης.

Ακόμη, οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου στο πλαίσιο του έργου «Sub3. Δημιουργία εθνικού συστήματος για τη μόνιμη παρακολούθηση των ειδών και τύπων οικοτόπων και για την επιτήρηση των προστατευόμενων περιοχών», το οποίο έχει ενταχθεί στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Οι θέσεις εργασίας στον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής

Προτεινομένη Θέση: Τεχνική υποστήριξη

Το διάστημα απασχόλησης για τη θέση ΚΘ-1 δύναται να ανέλθει σε έως 15 ανθρωπομήνες. Η σύμβαση μίσθωσης έργου δεν μπορεί να υπερβαίνει τη χρονική διάρκεια του υποέργου 4 του Έργου Sub3., δεν καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.

Το συνολικό κόστος της σύμβασης δύναται να ανέλθει έως το ποσού των 37.200,00€ σύμφωνα με την προϋπολογισθείσα δαπάνη του προς ανάθεση έργου και τους όρους της χρηματοδότησης.

Προτεινομένη Θέση: Οικονομική και διαχειριστική υποστήριξη

Το διάστημα απασχόλησης για τη θέση ΚΘ-2 δύναται να ανέλθει σε έως 15 ανθρωπομήνες. Η σύμβαση μίσθωσης έργου δεν μπορεί να υπερβαίνει τη χρονική διάρκεια του υποέργου 4 του έργου Sub3., δεν καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες και σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σύμβαση εξαρτημένης εργασίας.

Το συνολικό κόστος της σύμβασης δύναται να ανέλθει έως το ποσού των 37.200,00€ σύμφωνα με την προϋπολογισθείσα δαπάνη του προς ανάθεση έργου και τους όρους της χρηματοδότησης.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Η υποβολή της πρότασης και των λοιπών δικαιολογητικών των υποψήφιων, σύμφωνα με το proson, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email hrm@necca.gov.gr με θέμα «Αίτηση για τη θέση ΚΘ-1 ή ΚΘ-2 SUB3. – ΟΠΣ ΤΑ 5180549».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

(proson.gr) ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Voucher 600-1.000€ για 7 προγράμματα κατάρτισης. Κατώτατος μισθός: 1.092€ αύξηση ανά έτος. Δεκάδες θέσεις εργασίας σε μεγάλα Σούπερ Μάρκετ.