Το ΚΕΓ, λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις που απορρέουν για την υλοποίηση της ανωτέρω Πράξης, προτίθεται να απασχολήσει έως τέσσερις (4) συνεργάτες, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με συμβάσεις ανάθεσης έργου, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διάρκειας έως εννέα (9) μήνες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-job-and-career_Volltextteaser_570x378

Για τον σκοπό αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση υποψηφιότητας στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ:
Το ΚΕΓ ενδιαφέρεται στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία πρωτότυπης μεθοδολογίας εκπαιδευτικών σεναρίων βασισμένων σε ΤΠΕ και δημιουργία εκπαιδευτικών σεναρίων για τα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας στην Α’/βάθμια και Β’/βάθμια εκπαίδευση» να απασχολήσει έως δύο (2) φιλολόγους συνεργάτες για τη φιλολογική επιμέλεια έντυπου υλικού [κωδικός θέση 62Τ-001] στο ακόλουθο παραδοτέο: «Ενέργειες δημοσιότητας και προβολής» (Π3.4.1) για έργο έως 4,5 ανθρωπομήνες. Επισημαίνεται ότι ένας ανθρωπομήνας κοστολογείται στα 1.400,00 ευρώ.

Επίσης, το ΚΕΓ ενδιαφέρεται, στο πλαίσιο του ίδιου έργου, να απασχολήσει έως δύο (2) συνεργάτες απόφοιτους τμημάτων Φιλοσοφικής Σχολής [κωδικός θέσης 62Τ-002] στο ακόλουθο παραδοτέο «Αξιολόγηση της εφαρμογής του προγράμματος στην πράξη» (Π3.3.1), στο πλαίσιο του οποίου θα αναλάβουν, μεταξύ άλλων, τη συγκέντρωση δεδομένων για την αξιολόγηση της Πράξης, τη μελέτη του υλικού που παρήχθη στο πλαίσιο της Πράξης, την υλοποίηση μέρους της αξιολόγησης σύμφωνα με τη μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί και ανάλογα με τις υποδείξεις του επικεφαλής της ομάδας αξιολόγησης του έργου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν αποδεδειγμένη γνώση της αξιολογικής έρευνας και χρήση: (α) ποιοτικών ερευνητικών τεχνικών συλλογής υλικού, κυρίως της ελεύθερης και ημιδομημένης συνέντευξης ή της ομάδας συζήτησης, (β) της Δόμησης Περιεχομένου και της Πρότυπης Δόμησης της Ποιοτικής Ανάλυσης Περιεχομένου, (γ) της αξιολόγησης ποιοτικού υλικού βάσει κριτηρίων της ποσοτικής ανάλυσης ποιοτικού υλικού με την Ποσοτική Ανάλυση Περιεχομένου και με το SPSS. Η απασχόληση αφορά σε έργο έως δύο (2) ανθρωπομήνες. Επισημαίνεται ότι ένας ανθρωπομήνας κοστολογείται στα 1.400,00 ευρώ.

Προσοχή:
α) Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας δεν αναλαμβάνει δέσμευση ως προς τη σύναψη σύμβασης, για λόγους που σχετίζονται με την πορεία ανάπτυξης του φυσικού αντικειμένου του έργου. Επίσης, έχει το δικαίωμα να μην προχωρήσει στη σύναψη σύμβασης αν για οποιοδήποτε λόγο διακοπεί το πρόγραμμα ή η χρηματοδότησή του. β) Για την υπογραφή σύμβασης έργου στη συγκεκριμένη συγχρηματοδοτούμενη Πράξη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μη υπέρβαση των μηνιαίων ορίων αμοιβών από παράλληλη απασχόληση σε άλλες συγχρηματοδοτούμενες Πράξεις που υλοποιεί το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ:
Για την κατάθεση της πρότασής τους, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθεύονται τα σχετικά έντυπα (“Έντυπο Πρότασης Υποψηφιότητας”), είτε από την ιστοσελίδα του ΚΕΓ (http://www.greeklanguage.gr στην επιλογή “Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις”) είτε από τα γραφεία του ΚΕΓ, Καραμαούνα 1 (Πλατεία Σκρα), 55132 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη.

Οι υποψήφιοι/ες, στον φάκελο που θα καταθέσουν, υποβάλλουν:
(α)-Έντυπο Πρότασης Υποψηφιότητας (σύμφωνα με το υπόδειγμα που διατίθεται),
(β)-Βιογραφικό Σημείωμα, που θα συνοδεύεται, προαιρετικά, από ένα σύντομο κείμενο στο οποίο θα αιτιολογείται η επιθυμία συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σε σχέση με τη διδακτική τους εμπειρία, και (δ)-τα απαραίτητα δικαιολογητικά (φωτοτυπία).

Σημειώνεται ότι, εφόσον κάποιος/α επιθυμεί να είναι υποψήφιος/α για περισσότερες από μία θέσεις, συμπληρώνει αντίστοιχο αριθμό Εντύπων Πρότασης Υποψηφιότητας, σημειώνοντας τον κατάλληλο κωδικό για κάθε θέση, και επισυνάπτει ξεχωριστά δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρχει αναντιστοιχία προσόντων, βαθμολογιών ή οποιωνδήποτε άλλων στοιχείων μεταξύ του συμπληρωμένου Εντύπου Πρότασης Υποψηφιότητας και του Βιογραφικού Σημειώματος, υπερισχύουν και λαμβάνονται υπόψη μόνο τα στοιχεία που δηλώνονται στο Έντυπο.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υποβάλλονται κάποια από τα δικαιολογητικά που επικαλείται στην αίτησή του ο/η υποψήφιος/α, θεωρείται ότι δεν υποβλήθηκαν και, επομένως, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Η πληρότητα των δικαιολογητικών πρέπει να υφίσταται κατά την υποβολή της πρότασης υποψηφιότητας. Προσόντα που δεν αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά δε λαμβάνονται υπόψη.

Τα ανωτέρω κατατίθενται ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (ΕΛΤΑ ή courier) στην ακόλουθη διεύθυνση (Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του φακέλου αναγράφεται η ένδειξη που ακολουθεί):

Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας Καραμαούνα 1 (Πλατεία Σκρα) 55132 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη “Για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος κωδ. 62 Τ”

Σε περίπτωση κατά την οποία η πρόταση κατατίθεται ιδιοχείρως από τον/την υποψήφιο/α ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο αρμόδιος υπάλληλος παραλαβής των Προτάσεων δεν παρέχει οδηγίες (ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμβουλές) για τον τρόπο συμπλήρωσης των εντύπων, επιμελείται, όμως, τα Έντυπα Πρότασης Υποψηφιότητας να είναι υπογεγραμμένα.

Δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται:
(α)-Προτάσεις που αποστέλλονται με FAX ή e-mail.
(β)-Προτάσεις που δεν έχουν χρησιμοποιήσει το προβλεπόμενο από την πρόσκληση Έντυπο Πρότασης Υποψηφιότητας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ:
Από 17-02-2015 μέχρι και 26-02-2015.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις