ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-W4R5

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Δομοκού – ΦΘΙΩΤΙΔΑ (Παιδικών Σταθμών), και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

Α/Α

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Τυπικά (απαιτούμενα) προσόντα

Αριθμός Ατόμων

Χρονική διάρκεια σύμβασης

1

Τ.Ε.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή
διπλώματος Τμήματος Βρεφονηπιοκομίας ή ισότιμου
αντίστοιχου τίτλου της ημεδαπής.

2. Προϋπηρεσία στο αντικείμενο απασχόλησης.

3.Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που
προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του 1ου
μέρους του Ν.3584/2007.

1

2 μήνες

2

Υ.Ε. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ

1. Χωρίς τυπικά προσόντα.

2. Μόνιμη κατοικία στο Δήμο Δομοκού

3. Βεβαίωση ανεργίας.

4. Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που
προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του 1ου μέρους
του Ν.3584/2007,

1

2 μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Α) Για την ειδικότητα Τ.Ε. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ:
Οι ενδιαφερόμενοι της ειδικότητας Τ.Ε. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ μαζί με την αίτησή τους, πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών.
3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο. (Σε περίπτωση που δεν υποβληθούν αιτήσεις από υποψηφίους με προϋπηρεσία θα γίνουν δεκτοί και υποψήφιοι χωρίς προϋπηρεσία)
4. Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία ο υποψήφιος να δηλώνει ότι πληρούνται τα γενικά
προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του 1ου μέρους του Ν.3584/2007.
5. Υπεύθυνη Δήλωση του ν.1599/1986 στην οποία ο υποψήφιος να δηλώνει τους φορείς του δημόσιου ή
ευρύτερου δημόσιου τομέα στους οποίους έχει απασχοληθεί κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεως.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Δομοκού (Πλατεία Μουσών 1 – Δομοκός). Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Δομοκού, Πλατεία Μουσών 1 – Δομοκός, Τ.Κ.35010, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κου Παπαχρήστου Γεώργιου, (τηλ. επικοινωνίας: 2232 3 50208).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις και θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γίνετε φίλοι μας στη σελίδα μας στο Facebook “Θέσεις Δημοσίου” για να είστε πάντα ενήμεροι για όλες τις νέες θέσεις εργασίας δημοσίου, επιδοτούμενα σεμινάρια για ανέργους και προκηρύξεις