Βρήκαμε τις ενεργές θέσεις σε 2 αεροπορικές εταιρίες και σε εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων. Οι θέσεις είναι για διάφορες ειδικότητες και για διάφορες πόλεις.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

Θέσεις εργασίας από τη Sky Express

Είμαστε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα. Κάθε μέρα αναβαθμιζόμαστε, μεγαλώνουμε, πετάμε ψηλότερα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στη δυναμική μας ομάδα, εξερευνήστε τις ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζουμε παρακάτω και στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές 30 θέσεις εργασίας με ειδικότητες όπως: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως, προσωπικό καθαριότητας, οδηγό, προσωπικό καμπίνας κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία AEGEAN

Ξεκίνησε την πορεία της τον Μάιο του 1999 επιχειρώντας στον Ελλαδικό χώρο. Σήμερα, ως η μεγαλύτερη ελληνική Αεροπορική εταιρεία της χώρας και μέλος της Star Alliance, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Σε συνέχεια της εξαγοράς της Olympic Air το 2013, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των Αερομεταφορών, επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύει τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτει όλη την Ελλάδα, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής. Παράλληλα, συμβάλλει στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας

Αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές 14 θέσεις εργασίας με ειδικότητες όπως: προσωπικό εξυπηρέτησης, μηχανικούς, τηλεφωνική εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως, προσωπικό καμπίνας κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία FRAPORT Greece

Η Fraport Greece ιδρύθηκε το 2015 με αντικείμενο τη συντήρηση, λειτουργία, διαχείριση, βελτίωση και ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα, για τα επόμενα 40 χρόνια. Η ανάληψη της λειτουργίας των αεροδρομίων από την Fraport Greece πραγματοποιήθηκε στις 11 Απριλίου 2017.

Το ελληνικό κράτος, μέσω μίας διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, διαχώρισε τα 14 αεροδρόμια σε δύο ομάδες παραχωρήσεων στις οποίες η κάθε μία περιλάμβανε 7 αεροδρόμια (Ομάδα Α και Ομάδα Β).

Αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές 28 θέσεις εργασίας με ειδικότητες όπως: προσωπικό εξυπηρέτησης, τεχνικός, προσωπικό για τμήμα IT κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ