4 μεγάλες εταιρίες προσλαμβάνουν προσωπικό

Ανακαλύψτε αν μια από τις θέσεις αυτές θα είναι η επόμενη θέση εργασίας σας

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ανά εταιρία

Οι θέσεις εργασίας από την Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ

Η Αρτοβιομηχανία ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. έχει ακολουθήσει μία επιτυχημένη πορεία, ξεκινώντας το 1950 από έναν φούρνο στην Σαντορίνη.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, λειτούργησε έως το 1989, χρονιά κατά την οποία απέκτησε τη σημερινή νομική της μορφή: Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α. 

Η εταιρία συνεχώς ζητά νέο προσωπικό

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία ΚΑΡΕΛΙΑ

Οι παραδοσιακές αξίες της ομαδικής εργασίας και της εμπιστοσύνης επηρέασαν σημαντικά την ανάπτυξη της Εταιρείας μας. Οι αρχές αυτές, ενσταλαγμένες από τα μέλη της οικογένειας που ίδρυσαν την επιχείρηση, δημιούργησαν ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται, παρακινεί και ανταμείβει όλους όσους εργάζονται σ’ αυτήν. Η αναγνώριση των δεξιοτήτων, της αφοσίωσης και της συνεισφοράς του προσωπικού μας εξακολουθεί να αποτελεί θεμελιώδη αρχή της Εταιρείας μας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ


Οι θέσεις εργασίας από την εταιρία Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Οι άνθρωποι της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποτελούν διαχρονικά το πολυτιμότερο κεφάλαιο της Εταιρείας και εργάζονται καθημερινά με γνώμονα το όραμα της:

«Να δημιουργούμε και να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, διατροφικής αξίας και γεύσης, ανταποκρινόμενοι πάντα στις ανάγκες των ανθρώπων για καθημερινή, ισορροπημένη και απολαυστική διατροφή».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ


Οι τρέχουσες θέσεις εργασίας στην Coca Cola Ελλάδας

Όλοι εμείς στην Coca-Cola Τρία Έψιλον αποτελούμε μια δυναμική ομάδα 1.500 ταλαντούχων συναδέλφων, και νιώθουμε υπερήφανοι που είμαστε μέρος της. Ξεχωρίζουμε χάρη στους ανθρώπους μας και δημιουργούμε το εργασιακό περιβάλλον του αύριο,  προσφέροντας ευελιξία και δυνατότητα εξέλιξης σε ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας.

Η επιτυχία μας προέρχεται μέσα από τη συνεργατικότητα και τη διαρκή προσπάθειά να κάνουμε τη διαφορά, χτίζοντας το αύριο μαζί με τις κοινότητές μας, ενώ έχουμε αναγνωριστεί ως κορυφαίος εργοδότης για τρεις συνεχόμενες χρονιές στην Ελλάδα από το Top Employers Institute.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΩ