Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ και την πλήρωση 1.843 θέσεων στο Δημόσιο.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο, για δημοσίευση, εστάλη την Παρασκευή η προκήρυξη με αριθμό 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 1.843 θέσεων, του κλάδου ΤΕ, στο Δημόσιο. Στην προκήρυξη 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο οι επιτυχόντες, του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, που έχουν κριθεί ως επιτυχόντες στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό που διεξήχθη τον περασμένο Μάρτιο.

Να σημειωθεί ότι οι επιτυχόντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην 2ΓΒ/2023 μόνο για τις κλάδο / ειδικότητές που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση, που πραγματοποίησαν για την συμμετοχή τους στον γραπτό διαγωνισμό.

Οι υποψήφιοι, που περιλαμβάνονται στη «δεξαμενή» των επιτυχόντων, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προκήρυξη  2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Αρχής. Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή τους είναι η πληρωμή και κατάθεση του αντίστοιχου παραβόλου, αξίας τριών ευρώ.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν σε ημερομηνίες που θα καθορίζει το σχετικό ΦΕΚ, μόλις εκδοθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκήρυξη αναμένεται να λάβει ΦΕΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθεί δεύτερη προκήρυξη για 4.300 προσλήψεις

Να σημειώσουμε ότι η αντίστοιχη προκήρυξη για τους απόφοιτους του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), αναμένεται να βγει περί τα μέσα Οκτωβρίου, Σύμφωνα με πληροφορίες του proson.gr, η προκήρυξη για τους ΠΕ θα έχει αριθμό 3ΓΒ/2023 και θα αφορά περίπου 4.300 προσλήψεις στο Δημόσιο.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΕΠ: 10.048 νέες προσλήψεις. Επίδομα 534€. Υπάλληλοι για Attica, H&M, ZARA, Pink Woman, BSB. Εργασία από το σπίτι. Γραμματείς, εστίαση, εργάτες