Το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία» προβαίνει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, ενός ψυχολόγου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του υποέργου «Υπνωτήριο» της pράξης «Υφιστάμενη Δομή Αστέγων Δήμου Αθηναίων: Υπνωτήριο».

Στόχος του έργου είναι η ενδυνάμωση και κοινωνική ενσωμάτωση των ευπαθών κοινωνικά και ειδικότερα των αστέγων και των ατόμων ευρισκομένων σε κατάσταση φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων, μέσα από ενέργειες παροχής στέγασης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και πληροφόρησης, οι οποίες θα παρέχονται από τη Δομή του Υπνωτηρίου Αστέγων προς τους ωφελούμενους. Υπ’ αυτό το πρίσμα, η πράξη αποσκοπεί στην ανακούφιση και σταδιακή αντιμετώπιση των επιπτώσεων του φαινομένου της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίσταται μεγάλο μέρος του πληθυσμού που πλήττεται από την κοινωνικοοικονομική κρίση.

Ο επιλεχθείς θα απασχοληθεί στη δομή του Υπνωτηρίου Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου από την ημερομηνία πρόσληψής του έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, με δυνατότητα ανανέωσης, σε πλήρες κυλιόμενο ωράριο με πενθήμερη εργασία.

Υποβολή αίτησης

Οι ενδιαφερόμενο θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 10:00 έως τις 16:00 στα γραφεία της ΜΚΟ στη διεύθυνση:

Σαπφούς 12, Τ.Κ. 105 53 – Αθήνα, 5ος όροφος.

Δείτε εδώ ολόκληρη την προκήρυξη.

Πηγή: proson.gr ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέσεις σε LIDL, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και μεγάλες εταιρίες. Θέσεις σε μεγάλες ΜΚΟ. 38 θέσεις εργασίας από το σπίτι. Γραμματείς, Εστίαση, Καθαρίστριες, Υπάλληλοι

Δείτε εδώ και άλλες αγγελίες με επιλογές από Χρυσή Ευκαιρία, Skywalker, Kariera, Jobfind κ.α.