Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προκηρύσσει μία θέση Εξωτερικού Συνεργάτη (Κωδικός Θέσης: Διοικητική Υποστήριξη έργου), με σύμβαση μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Υποστήριξη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ως Εθνικού Κόμβου του προγράμματος GR SST βάσει Μνημονίου Συνεργασίας της 20/4/2022», με το κάτωθι αντικείμενο:

Αντικείμενο έργου

Το αντικείμενο της σύμβασης του εξωτερικού συνεργάτη σχετίζεται με Εξειδικευμένη γραμματειακή υποστήριξη και Διαχείριση των εν εξελίξει διαδικασιών που προαπαιτούνται της σύναψης δημοσίων συμβάσεων (ενδεικτικώς προμηθειών, υπηρεσιών κλπ.), με εποπτεία των σχετικών ροών εργασιών, αξιολόγηση των τιθέμενων ζητημάτων σε κάθε στάδιο, εκτίμησης και προγραμματισμού των επόμενων σταδίων (διοικητικής, εξωδικαστικής, δικαστικής φύσης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΠΑ: Νέο επίδομα 1.000€. ΔΥΠΑ: Ανοικτές 24.500 θέσεις. 63 θέσεις για εξ αποστάσεως εργασία. Θέσεις σε ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΣΟΥΤΗΣ. Γραμματείς, Εργάτες

Χρονική διάρκεια και αμοιβή

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι έως έξι μήνες, συνολικού κόστους έως έξι χιλιάδες ευρώ (6.000,00€), με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι το πέρας του Έργου, το οποίο περιλαμβάνει την αμοιβή του αναδόχου, πάσης φύσεως νόμιμες κρατήσεις, ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη εφόσον ο/η ανάδοχος εμπίπτει στις διατάξεις του άρ.39, παρ.9 του Ν.4387/2016.

Ο εκτιμώμενος χρόνος έναρξης της σύμβασης είναι η Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023. 

Ως τόπος απασχόλησης του εξωτερικού συνεργάτη ορίζονται οι εγκαταστάσεις του ΙΑΑΔΕΤ στην Πεντέλη και στο Θησείο.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι αιτήσεις, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά, εντός τουλάχιστον δέκα ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του ΕΑΑ, δηλαδή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στο ΕΑΑ, στην κα Μαρία Βασιλάκη, e-mail: m.vasilaki@noa.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μαρία Βασιλάκη, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (m.vasilaki@noa.gr). Για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ή εργασία εξ αποστάσεως (63 αγγελίες)

Θέσεις εργασίας από 13 ΜΚΟ (Χαμόγελο του Παιδιού, Παιδικά Χωριά, Αποστολή, ΑΡΣΙΣ, ΕΛΕΠΑΠ κα)

ΔΥΠΑ: Νέο επίδομα ύψους 1.000 ευρώ για ανέργους – Οι δικαιούχοι

ΔΥΠΑ: Ανοικτές 24.500 θέσεις εργασίας – Πώς θα κάνετε αίτηση