H

Ψάχνουμε για έναν βοηθό σεφ που θα ενταχθεί στην αφοσιωμένη και παθιασμένη ομάδα μας.

Σε αυτόν τον ρόλο, θα εργάζεστε ως μέρος μιας ομάδας κουζίνας προκειμένου να προετοιμάσετε γεύματα έτοιμα για διανομή σε άστεγους και εκδιωγμένους που ζουν στην Αθήνα.

Τοποθεσία: Αττική / Σεπόλια, Αθήνα

Θέση: Μερική απασχόληση / 32 ώρες την εβδομάδα

Ημερομηνία έναρξης: 9η Οκτωβρίου 2023

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21η Σεπτεμβρίου

Σχετικά με το Έργο Αρμονία

Είμαστε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που δρα σε αλληλεγγύη με τους εκδιωγμένους ανθρώπους για την προώθηση ίσης πρόσβασης στη διατροφή και την εκπαίδευση.

Παρέχουμε ζεστά, νόστιμα και θρεπτικά γεύματα σε εκδιωγμένους και άστεγους ανθρώπους στην Αθήνα και βρισκόμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης ενός εκπαιδευτικού και απασχολησιμότητας προγράμματος που επικεντρώνεται στην διατροφή. Μέσα από αυτό, στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα στην οποία θα εργαζόμαστε μαζί με τους εκδιωγμένους προς την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.

Ρόλοι & Ευθύνες

  • Μαγείρεμα και προετοιμασία γευμάτων για διανομή σε συνεργασία με την ομάδα κουζίνας (δημιουργία εργασιακού χώρου, mise en place, υποστήριξη του σεφ στην εκτέλεση των συνταγών).
  • Ταξινόμηση, ετικέταση και αποθήκευση παραδοθέντων εφοδίων/συστατικών τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP.
  • Συμμετοχή με την ομάδα κουζίνας στο πλύσιμο των κατσαρόλων, των δίσκων και του εξοπλισμού κουζίνας.
  • Συμμετοχή με τον Σεφ και την ομάδα των εθελοντών στον καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση καθώς και στον μηνιαίο βαθύ καθαρισμό όλων των χώρων της κουζίνας.
  • Υπεύθυνος για την εκτέλεση όλων των ανατεθημένων καθηκόντων σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας της κουζίνας σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο
Περιγραφή Θέσης
  • Εμπειρία 0-2 χρόνια
  • Αντικείμενο Υπεύθυνος Έργου

Πληροφορίες εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σuvοδoi Σχολικού Λεωφορείου (20 αγ.). Γραμματείς, Υπάλληλοι, Πωλητές (20 αγ.). Εργάτες, Καθαρίστριες, Γηροκόμοι, Εστίαση (35 αγ.)