Στο εθνικό τυπογραφείο τον Οκτώβριο, θα πάει η μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 3.500 μόνιμες προσλήψεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που θα αφορά επιτυχόντας του Γραπτού Διαγωνισμού.

Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θανάσης Παπαϊωάννου, αναφερόμενος στην έκδοση των προκηρύξεων του Γραπτού Διαγωνισμού.

Σε συνέντευξή που παραχώρησε σε ζωντανή εκπομπή του Open, ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής μίλησε επίσης και για την έκδοση της δεύτερης και τρίτης προκήρυξης που θα εκδώσει το ΑΣΕΠ, επισημαίνοντας πως η προκήρυξη για τους επιτυχόντες ΤΕ που θα αφορά περίπου 1.800 θα εκδοθεί εντός του δεύτερου δεκαπενθήμερου του Σεπτεμβρίου και πρόκειται να δημοσιευθεί μετά από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι 5.265 θέσεις που θα αφορούν τις επιτυχόντες του Γραπτού Διαγωνισμού, κατανέμονται σε 16 υπουργεία (και τις υπηρεσίες τους), καθώς και σε Ανεξάρτητες Αρχές, Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και ΟΤΑ.

«Παροτρύνω όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού κάτω των 30 ετών, που έχουν άριστη γνώση αγγλικών, να δηλώσουν συμμετοχή στην προκήρυξη και να διεκδικήσουν μία θέση», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Το ΑΣΕΠ αναμένεται επιπλέον να εκδώσει και μία η οποία θα περιέχει τουλάχιστον 57 θέσεις για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ), η οποία θα αφορά επίσης τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του Μαρτίου.