Φθινοπωρινές και χειμερινές διακοπές θα αφορά τελικά το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Ant1 η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί δεύτερη ευκαιρία για όσους δεν κληρώθηκαν στο πρόγραμμα του «Κοινωνικού Τουρισμού»,αναμένεται, σύμφωνα με τα λεγόμε της υπουργού, να ανοίξει τον Οκτώβριο.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα, που “τρέχει” το υπουργείο θα έχει ετήσια διάρκεια, μέχρι τον Οκτώβριο του 2024. “Έχει στόχο να αναδείξει και προορισμούς και τις άλλες εποχές του χρόνου, ενισχύοντας την προσπάθεια για διεύρυνση της σεζόν” ανέφερε σημειώνοντας ότι έχει διαφορές με τον πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα προανήγγγειλε Πρόγραμμα «Κοινωνικού Τουρισμού» για τη Ρόδο, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας, σε μια προσπάθεια επανεκκίνησης του Τουρισμού στο νησί Ρόδο, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η κ. Κεφαλογιάννη είπε ότι η Κυβέρνηση ενεργοποίησε από την πρώτη στιγμή το μηχανισμό αρωγής για τους επιχειρηματίες και τους πολίτες που επλήγησαν από τις φωτιές στο νησί, ενώ παράλληλα ενισχύει την διαφημιστική καμπάνια για το νησί.